Chrysanthemum (Indicum Grp) Bravo

Chrysanthemum

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Den Chrysanthemum (Indicum Grp) Bravo er en populær og farverig plante med store blomster i nuancer af lyserød, lilla og hvid. Denne plante blomstrer sent om sommeren og efteråret og tilføjer en glad stemning til haven eller altanen. Bravo's blomster har en lang holdbarhed og er ideelle til afskæring. Denne Chrysanthemum kræver en solrig placering og regelmæssig vanding. Det er et smukt supplement til en farverig og livlig have.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Nej, Chrysanthemum (Indicum Grp) Bravo er ikke stedsegrøn. Denne plante mister sine blade om efteråret og forbliver nøgen i løbet af vintermånederne. Det er altså ikke en vintergrøn haveplante.

  Planten er hårdfør ned til cirka -5 grader Celsius. Det anbefales at beskytte planten under hård frost eller tage den indendørs. Om foråret kan planten igen flyttes udendørs.

  Ja, kransblomsten (Indicum Grp) Bravo er let at passe på. Det er en robust plante, der trives godt i haven. Regelmæssig vanding og fjernelse af visne blomster fremmer blomstringen.

  Chrysanthemum har brug for cirka 30 til 45 centimeter plads til at vokse. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med lys og luft og ikke står for tæt på andre planter. Det er vigtigt at beskære regelmæssigt og støtte planten efter behov.

  Chrysanthemum Bravo trives bedst på et sted med masser af sollys. I skyggen vil planten ikke vokse så godt og blomstre. Det anbefales derfor at placere planten et solrigt sted.

  Haveplanter har generelt behov for regelmæssig vanding. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, så tjek regelmæssigt, om jorden føles tør. Gennemsnitligt har haveplanter brug for vand 1-2 gange om ugen, afhængigt af vejrforholdene og plantens størrelse.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af blomsterne, der er rige på nektar. Derfor er den en smuk tilføjelse til haven for at tiltrække disse nyttige bestøvere.

  Krysantemum kan være en vigtig fødekilde for bestøvere som bier og sommerfugle. Derudover kan de også tilbyde skjul til små dyr i haven. Det er derfor helt muligt, at krysantemum kan bidrage til biodiversiteten i haven.

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Bravo blomstrer fra september til november, og blomstringen kan vare op til otte uger. Planten er et populært valg til efterårshaven på grund af den lange blomstringsperiode.

  Ja, denne plante kan godt klare fuld sol og trives bedst på et solrigt sted i haven. Det er vigtigt at give planten regelmæssig vand, især i tørre perioder. Sørg også for, at jorden er veldrænet.

  Chrysant er en spiselig plante, men det anbefales kun at spise blomsterbladene. Det er vigtigt at være sikker på, at planten ikke er behandlet med pesticider, før du spiser den. Det er også vigtigt at forbruge det med måde.

  Ja, krysantemum har tætte blade og grene, der kan absorbere og dæmpe lyd. Dette kan hjælpe med at reducere støj i omgivelserne.

 • Klip de visne blomster regelmæssigt af for at forlænge blomstringsperioden. Fjern også døde eller beskadigede grene for at holde planten sund. Beskær planten om foråret for at fremme væksten.

  Krysantemumplanten har brug for regelmæssig vanding, især i varme perioder eller hvis jorden føles tør. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men undgå at rødderne står i våd jord for at forhindre rodrot. Det er bedst at give vand om morgenen eller aftenen for at minimere fordampning.

  Planten har brug for en godt drænet pottemuld, der er rig på organisk materiale. Sørg for, at pottemulden ikke bliver for fugtig, men heller ikke udtørrer. Brug gerne speciel pottemuld til haveplanter.

  Denne plante trives bedst i veldrænet jord, der er rig på organisk materiale. Sørg for, at jorden ikke er for våd, da dette kan forårsage rodråd. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere jorden og om nødvendigt tilføje gødning.

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Bravo vokser bedst på et sted med masser af sollys. Sørg for, at jorden er godt drænet for at undgå rod-rot. Denne plante trives godt i fugtig, frugtbar jord.

  Chrysanthemums har brug for beskyttelse i vintermånederne, især når det fryser. Dæk planten med et tykt lag muld for at beskytte rødderne mod frost. Fjern mulden om foråret, når risikoen for frost er ovre.

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Bravo har brug for regelmæssig vanding og bør placeres på et solrigt sted. Fjern regelmæssigt visne blomster for at stimulere blomstringen og hold planten fri for ukrudt. Beskær planten om foråret for at bevare formen.

  Haveplanter som Chrysanthemum har regelmæssigt behov for gødning for at forblive sunde og blomstrende. Brug en generel gødning til blomstrende planter og gød efter anvisningerne på emballagen. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med næringsstoffer, især i vækstperioden.

  Det anbefales at dække jorden omkring planten med muld for at holde på fugt og undertrykke ukrudt. Brug organisk materiale som blade, kompost eller barkflis. Forny mulchlaget årligt om foråret.

  Haveplanter trives bedst i en jord med en let sur til neutral pH-værdi, mellem 6,0 og 7,0. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den for at fremme en sund vækst af planterne. Tilføjelse af organisk materiale kan hjælpe med at optimere pH-værdien.

  For at bekæmpe skadedyr på denne plante kan du f.eks. anvende rovmider eller snyltehvepse. Derudover kan regelmæssig inspektion og manuel fjernelse af skadedyr være til hjælp. Endelig kan brugen af ​​insekticider være en mulighed, men vær forsigtig og læs altid nøje instruktionerne på emballagen.

 • Beskrivelse

  Den Chrysanthemum (Indicum Grp) Bravo er en populær og farverig plante med store blomster i nuancer af lyserød, lilla og hvid. Denne plante blomstrer sent om sommeren og efteråret og tilføjer en glad stemning til haven eller altanen. Bravo's blomster har en lang holdbarhed og er ideelle til afskæring. Denne Chrysanthemum kræver en solrig placering og regelmæssig vanding. Det er et smukt supplement til en farverig og livlig have.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.