Pelargonium (Grandiflorum Grp) 'Lord Bute'

Pelargonium (Grandiflorum Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Pelargonium (Grandiflorum Grp) 'Lord Bute' er en kompakt plante med smukke, lyserøde blomster, der blomstrer i klaser. Bladene er grønne og har en let duft, der minder om citron. Denne plante trives godt i solrig og veldrænet jord og har brug for regelmæssig vanding. 'Lord Bute' er et populært valg til hængende kurve og blomsterkasser på grund af dens smukke blomster og frodige vækst. Det er en nem plante at vedligeholde, der kan være en glad og farverig tilføjelse til din have eller altan.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Pelargonium (Grandiflorum Grp) 'Lord Bute' er generelt let at vedligeholde og kræver minimal pleje. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt vand og placere den på et lyst sted. Derudover er det en god idé at fjerne visne blomster regelmæssigt.

  Ja, planten har brug for masser af lys for at trives godt. Placer planten helst et sted med direkte sollys eller klart indirekte sollys. Undgå for meget skygge for at sikre optimal vækst og blomstring.

  Pelargonium (Grandiflorum Grp) 'Lord Bute' har brug for vand i gennemsnit en gang om ugen. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig, men sørg for, at planten ikke står i vand. Kontroller altid jordens fugtighed, inden du vander.

  Denne plante kan lide klart, indirekte lys og kan brænde i skarpt sollys. Det er bedst at holde planten væk fra direkte sollys, især i de varmeste timer på dagen. Et sted med klart, filtreret lys er ideelt til denne plante.

  Ja, Pelargonium (Grandiflorum Grp) 'Lord Bute' elsker varme. Det er bedst at holde planten et solrigt og varmt sted og regelmæssigt vande den. Sørg også for, at planten er beskyttet mod træk og kulde.

  Pelargonium 'Lord Bute' blomstrer normalt fra maj til september og bliver ved med at blomstre i løbet af disse måneder. Blomstringen kan variere i varighed, men blomsterne bliver som regel på planten i flere uger.

  Ja, Pelargonium planter er kendt for deres evne til at rense luften og absorbere skadelige stoffer. De hjælper med at forbedre luftkvaliteten derhjemme.

  Ja, planten trives bedst ved en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Dette skaber optimale vækstbetingelser og blomstring. Det er vigtigt at beskytte planten mod for lave eller for høje temperaturer.

 • Pelargonium Grandiflorum Grp 'Lord Bute' bør bedst beskæres om foråret for at holde planten kompakt og busket. Fjern døde blomster og grene regelmæssigt for at fremme væksten og blomstringen. Klip grenene lige over et par sunde blade for et pænt udseende.

  Giv planten regelmæssigt vand, sørg for at jorden er fugtig, men ikke gennemvædet. Lad det øverste lag af jorden tørre ud, før du giver vand igen.

  Denne plante trives bedst i veldrænet pottemuld, der er rig på næringsstoffer. Sørg for, at pottemulden ikke bliver for våd for at undgå rodrot. Indendørsplanter har normalt brug for regelmæssig gødskning for at forblive sunde.

  Pelargonium (Grandiflorum Grp) 'Lord Bute' trives bedst i veldrænet og frugtbar jord. Det er vigtigt, at jorden har en god dræning og ikke er for våd. Sørg for, at planten får regelmæssig vanding, men undgå vandoversvømmelse.

  Pelargonium 'Lord Bute' skal have regelmæssig vanding, men lad jorden tørre let mellem vanding. Den kræver mindst 4-6 timers direkte sollys om dagen for at vokse godt. Fjern regelmæssigt døde blomster og blade for at holde planten sund.

  Det anbefales at støve plantens blade regelmæssigt af med en fugtig klud for at fjerne støv og snavs. Derudover kan planten lejlighedsvis sættes under bruseren for at skylle bladene rene. Prøv at undgå blomsterne under denne process for at undgå skade.

  Pelargonier har brug for masser af lys og bør placeres på et solrigt sted. Sæt planten derfor i nærheden af et vindue mod syd, øst eller vest. Undgå direkte sollys om eftermiddagen for at undgå forbrænding.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 15 og 25 grader Celsius. Undgå ekstreme temperaturer og træk for at opretholde plantens sundhed. Sørg for en konstant stuetemperatur for optimal vækst og blomstring.

  Planten trives bedst med en gennemsnitlig luftfugtighed i huset. Sprøjt regelmæssigt bladene med vand for at øge luftfugtigheden. Sørg også for, at planten ikke står for tæt på en varmekilde.

  Denne plante kræver en neutral til let sur jord med en pH-værdi på cirka 6 til 7,5. Det er vigtigt at sikre, at jorden er veldrænet og ikke forbliver for våd. Regelmæssig testning og justering af pH-værdien i jorden kan bidrage til at fremme plantens sundhed.

  Pelargoniet (Grandiflorum Grp) 'Lord Bute' har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen, fra forår til efterår. Brug en afbalanceret gødning til blomstrende planter i henhold til instruktionerne på emballagen. Overgødskning bør undgås for at opretholde plantens sundhed.

 • Beskrivelse

  De Pelargonium (Grandiflorum Grp) 'Lord Bute' er en kompakt plante med smukke, lyserøde blomster, der blomstrer i klaser. Bladene er grønne og har en let duft, der minder om citron. Denne plante trives godt i solrig og veldrænet jord og har brug for regelmæssig vanding. 'Lord Bute' er et populært valg til hængende kurve og blomsterkasser på grund af dens smukke blomster og frodige vækst. Det er en nem plante at vedligeholde, der kan være en glad og farverig tilføjelse til din have eller altan.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.