Anthurium 'Red Hot'

Anthurium

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Anthurium 'Red Hot' er en iøjnefaldende stueplante med store røde blomster, der ligner flammende ild. Planten har skinnende grønne blade og kan blomstre hele året. Anthurium 'Red Hot' kræver lidt pleje og trives godt på et lyst sted med indirekte sollys. Det er et populært valg indendørs på grund af sine levende farver og unikke udseende. Denne plante tilføjer en tropisk atmosfære til ethvert rum og kan blomstre i mange år med den rette pleje.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Anthurium 'Red Hot' er generelt nem at vedligeholde. Sørg for tilstrækkeligt lys, giv regelmæssigt vand og gød planten lejlighedsvis. Planten har sjældent problemer med sygdomme og skadedyr.

  Planten Anthurium 'Red Hot' har brug for masser af lys og bør placeres et sted, hvor de modtager indirekte sollys. Det er vigtigt at undgå direkte sollys for at forhindre bladforbrænding. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt lys i løbet af dagen.

  Anthurium 'Red Hot' skal have vand gennemsnitligt 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig, men undgå at lade den drukne. Sørg for, at rødderne ikke står i vand for at forhindre rodrot.

  Planten kan ikke lide direkte sollys, men foretrækker indirekte lys eller halvskygge. For meget skarpt sollys kan brænde bladene. Det er derfor bedst at placere planten et sted, hvor lyset bliver filtreret.

  Ja, Anthurier elsker varme og trives godt ved temperaturer mellem 20-25 grader Celsius. De kan dog ikke lide træk og kolde luftstrømme. Det er vigtigt at placere dem på et varmt og beskyttet sted.

  Anthurium 'Red Hot' blomstrer normalt fra foråret til efteråret, og blomstringsperioden kan vare i flere måneder. Blomsterne kan blive på planten i uger eller endda måneder.

  Ja, Anthurium planter kan rense luften derhjemme ved at optage giftige stoffer og omdanne dem til oxygen. Det er et godt valg for at forbedre luftkvaliteten indendørs.

  Ja, Anthurium 'Red Hot' trives bedst på et sted med en temperatur mellem 15 og 25 grader. Dette sikrer optimal vækst og blomstring af planten. Placer derfor helst planten et sted, hvor denne temperatur kan opretholdes.

 • Anthurium planten kan lejlighedsvis beskæres ved at fjerne døde eller beskadigede blade med en skarp saks. Dette hjælper med at holde planten sund og stimulerer ny vækst. Sørg for, at saksen er ren og skarp for at undgå skade på planten.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, men pas på, at rødderne ikke bliver for våde. Giv hellere lidt vand ad gangen end meget på én gang. Sørg for, at jorden altid er let fugtig.

  Anthurium 'Red Hot' trives bedst i godt drænet pottemuld, der er rig på organisk stof. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men ikke for våd. Giv planten regelmæssigt gødning for at holde den sund og i stand til at blomstre godt.

  Jorden skal være godt drænet og have en let sur til neutral pH. En blanding af pottemuld med bark eller perlit er egnet til denne plante. Sørg for, at potten er godt drænet for at undgå rådne rødder.

  Planten skal have regelmæssig vanding, men sørg for, at rødderne ikke bliver for våde. Placer planten på et lyst sted, men ikke i direkte sollys. Af og til sprøjtning af bladene sikrer en sund vækst.

  For at rengøre planten kan du tørre bladene af med en fugtig klud eller svamp. Dette fjerner støv og holder bladene rene og sunde. Det er vigtigt at rengøre bladene regelmæssigt for at lade planten ånde og vokse optimalt.

  Anthurium 'Red Hot' trives godt i en lys placering med indirekte sollys. Placer ikke planten direkte i solen for at undgå bladforbrænding. Et sted ved et vindue mod øst eller vest er ideelt for denne stueplante.

  Den optimale temperatur for denne plante ligger mellem 18 og 22 grader Celsius. Undgå ekstreme temperatursvingninger og træk. Placér planten på et varmt og lyst sted i hjemmet.

  Luftfugtigheden for Anthurium 'Red Hot'-planten bør ligge mellem 60% og 80% for optimal vækst. En for lav luftfugtighed kan føre til udtørring af bladene, mens en for høj luftfugtighed kan føre til skimmeldannelse. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere luftfugtigheden omkring planten og foretage eventuelle justeringer efter behov.

  Anthurium planten trives bedst i en let sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,5. En for høj surhedsgrad kan føre til, at planten ikke optager næringsstoffer så godt. Derfor er det vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og justere den efter behov.

  Anthurium har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen, fra forår til efterår. Brug en balanceret flydende gødning til stueplanter og følg instruktionerne på emballagen for korrekt dosering. Gød planten cirka en gang om måneden for at fremme sund vækst og blomstring.

 • Beskrivelse

  Anthurium 'Red Hot' er en iøjnefaldende stueplante med store røde blomster, der ligner flammende ild. Planten har skinnende grønne blade og kan blomstre hele året. Anthurium 'Red Hot' kræver lidt pleje og trives godt på et lyst sted med indirekte sollys. Det er et populært valg indendørs på grund af sine levende farver og unikke udseende. Denne plante tilføjer en tropisk atmosfære til ethvert rum og kan blomstre i mange år med den rette pleje.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.