Aglaonema 'Pattaya Beauty'

Aglaonema

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Den Aglaonema 'Pattaya Beauty' er en smuk stueplante med iøjnefaldende, lysegrønne blade med et sølvfarvet mønster på. Denne plante er kendt for sine luftrensende egenskaber og er derfor ideel til hjemmet eller kontoret. 'Pattaya Beauty' kræver lidt pleje og trives godt i et lyst til halvskyggeområde. Denne plante vokser langsomt og kan udvikle sig til en kompakt buskform. Det er en elegant og let at passe plante, som tilføjer et strejf af tropisk stemning til ethvert rum.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Aglaonema 'Pattaya Beauty' er let at vedligeholde. Denne plante har brug for lidt vand og lys og trives godt indenfor i en varm og fugtig atmosfære. Derudover er den også godt modstandsdygtig overfor lavt lysforhold.

  De Aglaonema 'Pattaya Beauty' har ikke brug for meget lys og kan trives godt i skyggefulde omgivelser. Det er en ideel indendørs plante til steder med lidt naturligt lys. Giv dog ikke planten for meget direkte sollys for at undgå bladforbrænding.

  De Aglaonema 'Pattaya Beauty' har brug for vand ca. en gang om ugen i gennemsnit. Sørg for, at jorden forbliver let fugtig mellem vanding. Det er vigtigt at undgå at give planten for meget vand for at forhindre rådne rødder.

  Planten kan ikke lide direkte sollys og klarer sig bedst på et sted med klart, indirekte lys. For meget sollys kan forårsage bladforbrænding. Det er derfor bedst at holde planten væk fra direkte sollys.

  Ja, planten elsker varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt at holde indendørsplanten væk fra træk og pludselige temperatursvingninger. En konstant varm atmosfære vil fremme plantens vækst og sundhed.

  Aglaonema 'Pattaya Beauty' blomstrer normalt om foråret og sommeren. Blomstringen kan vare i flere uger til flere måneder.

  Ja, indendørs planter generelt er kendt for deres luftrensende egenskaber. Det er videnskabeligt bevist, at indendørs planter kan forbedre luftkvaliteten ved at absorbere og nedbryde skadelige stoffer som formaldehyd og benzene. Planten har altså en positiv indvirkning på luftkvaliteten i hjemmet.

  Ja, denne plante trives bedst ved en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Dette skaber de ideelle vækstbetingelser for planten. Det er vigtigt at undgå at udsætte planten for for lave eller for høje temperaturer.

 • Du kan trimme bladene på denne stueplante for at opretholde formen og størrelsen af planten. Det anbefales at fjerne misfarvede eller døde blade regelmæssigt. Sørg for at bruge en skarp og ren beskærersaks for at undgå skade på planten.

  Giv planten regelmæssigt vand, men lad ikke jorden blive for drænet. Sørg for, at jorden forbliver let fugtig mellem vandingerne. Lad aldrig planten stå i vand, da dette kan forårsage rodæst.

  Planten har brug for en luftig og veldrænet pottemuld for at forblive sund. Det er vigtigt at kontrollere jorden regelmæssigt og vand om nødvendigt. Brug en potte med drænhuller for at forhindre rådne rødder.

  Jordkvaliteten for denne plante skal være god drænende og let sur. Sørg for en luftig blanding af pottemuld med tørv og bark. Undgå for meget vandstagnation for at forhindre rodrot.

  Sørg for tilstrækkeligt lys, men undgå direkte sollys. Hold jorden let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Giv planten regelmæssig gødning i vækstsæsonen.

  For at fjerne støv fra bladene på denne plante kan du fugte en blød klud eller svamp med lunkent vand og forsigtigt tørre bladene af. Undgå brug af aggressive rengøringsmidler, da de kan beskadige bladene. At støve bladene regelmæssigt af vil hjælpe med at holde planten sund og støvfri.

  Aglaonema 'Pattaya Beauty' trives bedst i indirekte lys og undgå direkte sollys. Placer planten et sted med klart, filtreret lys for optimal vækst. For lidt lys kan føre til manglende vækst og farverige blade.

  Den ideelle temperatur for denne plante ligger mellem 20 og 25 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for temperatursvingninger eller træk. Undgå kold træk og sæt ikke planten i nærheden af en varmekilde eller aircondition.

  Stueplanter som Aglaonema har brug for en høj luftfugtighed for at trives godt. Sørg for en luftfugtighed på ca. 50-60% ved regelmæssig sprøjtning og lejlighedsvis sprøjtning af planten med vand. Placering af en luftfugter i rummet kan også hjælpe med at opretholde de korrekte luftfugtighedsniveauer.

  De Aglaonema 'Pattaya Beauty' trives bedst i en let sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,5. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere jordens surhedsgrad og om nødvendigt justere den med passende gødning eller jordforbedringsmidler. En god surhedsgrad fremmer optagelsen af næringsstoffer af planten og hjælper med at forebygge mangler og sygdomme.

  Stueplanter har brug for regelmæssig gødning for at forblive sunde. Brug en speciel stueplantegødning og følg instruktionerne på emballagen. Overgødning kan være skadeligt for planten, så hold øje med doseringen.

 • Beskrivelse

  Den Aglaonema 'Pattaya Beauty' er en smuk stueplante med iøjnefaldende, lysegrønne blade med et sølvfarvet mønster på. Denne plante er kendt for sine luftrensende egenskaber og er derfor ideel til hjemmet eller kontoret. 'Pattaya Beauty' kræver lidt pleje og trives godt i et lyst til halvskyggeområde. Denne plante vokser langsomt og kan udvikle sig til en kompakt buskform. Det er en elegant og let at passe plante, som tilføjer et strejf af tropisk stemning til ethvert rum.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.