Primula (Acaulis Grp) Supra Cottage

Primula (Acaulis Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Primula (Acaulis Grp) Supra Cottage er en farverig og livlig plante med iøjnefaldende blomster i forskellige nuancer som lyserød, lilla, gul og hvid. Det er en kompakt plante, der er en smuk tilføjelse til blomsterbede, grænser eller krukker på terrassen. Supra Cottage blomstrer fra tidlig forår til slutningen af foråret og tiltrækker sommerfugle og bier. Denne Primula trives bedst på en halvskygget placering og trives i fugtig, veldrænet jord. Det er en let at passe plante, der kræver minimal vedligeholdelse.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er generelt nem at vedligeholde. Den kræver regelmæssig vanding og en lys placering, men ellers kræver den ikke meget pleje. Det er en stærk plante, der trives godt i en tempereret temperatur.

  Primula Acaulis Grp Supra Cottage har brug for masser af lys for at vokse og blomstre ordentligt. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys. Et vindue mod øst eller vest er ideelt til denne stueplante.

  Primula (Acaulis Grp) Supra Cottage har brug for regelmæssig vanding, cirka 1-2 gange om ugen. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men undgå for meget vand for at forhindre rådne rødder. Det er vigtigt at bruge en plantepotte med afløbshuller, så overskydende vand kan løbe væk.

  Denne plante kan lide ikke af stærkt sollys, den trives bedst på et sted med indirekte lys. For meget sol kan forårsage skader på bladene. Det er derfor bedst at placere planten et skyggefuldt sted.

  Ja, Primula elsker varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18 og 22 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra kold træk og direkte sollys. Det anbefales også at besproe en planten regelmæssigt for at opretholde luftfugtigheden.

  Primula blomstrer fra februar til maj og blomstrer i cirka 6 til 8 uger. Efter blomstringen fjernes blomsterne for at stimulere planten til at blomstre igen.

  Ja, Primulaer er kendt for deres luftrensende egenskaber. De kan hjælpe med at gøre luften derhjemme sundere. Det er dog altid godt at kombinere flere planter for det bedste resultat.

  Ja, denne plante trives bedst et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Dette er den ideelle temperatur for vækst og blomstring af denne plante. Sørg for, at planten ikke står for varmt eller for koldt.

 • Planten behøver ikke beskæres, medmindre der er døde eller beskadigede blade, der skal fjernes. Dette bør gøres med rent og skarpt beskæringsværktøj for at undgå infektioner. Overdreven beskæring kan skade plantens sundhed.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men undgå at jorden bliver for mudret. Giv vand ved plantens base og undgå at vandet kommer på bladene. Lad jorden tørre let mellem vanding.

  Primula (Acaulis Grp) Supra Cottage trives bedst i en pottemuld, der forbliver let fugtig, men ikke for våd. Sørg for, at pottemulden er rig på næringsstoffer og har god dræning. Det er vigtigt at gøde planten regelmæssigt i vækstsæsonen.

  Husplanter som Primula har brug for godt drænet og fugtig pottemuld. Sørg for, at jorden ikke bliver for våd, men heller ikke tørrer ud. Det er også vigtigt at regelmæssigt kontrollere jorden og om nødvendigt omplante planten.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, og det er vigtigt at holde jorden let fugtig. Placer planten på et lyst sted, men ikke i direkte sollys. Fjern regelmæssigt visne blomster for at forlænge blomstringsperioden.

  Du kan støve bladene af denne plante med en blød klud eller børste for at fjerne støv og snavs. Brug eventuelt lunkent vand til forsigtigt at tørre pletter væk. Sørg for, at bladene tørrer ordentligt efter rengøring for at undgå skimmeldannelse.

  Primula (Acaulis Grp) Supra Cottage har brug for masser af lys og bør placeres et sted med indirekte sollys. Sørg for, at planten får mindst 6-8 timer lys om dagen. Undgå direkte sollys, da dette kan forbrænde bladene.

  Denne plante trives bedst ved en moderat stuetemperatur mellem 15 og 21 grader Celsius. Sørg for, at temperaturen om natten ikke falder under 10 grader Celsius for at holde planten sund. Det er vigtigt at undgå ekstreme temperatursvingninger for plantens vækst.

  Luftfugtigheden skal være gennemsnitlig, og det er vigtigt at holde planten væk fra tørre varmekilder. At sprøjte bladene regelmæssigt kan hjælpe med at øge luftfugtigheden og holde planten sund. Det anbefales at kontrollere luftfugtigheden og justere den efter behov.

  Denne plante vokser bedst i en jord med en let sur til neutral pH. Det er vigtigt at kontrollere surhedsgraden regelmæssigt og om nødvendigt justere den med egnede gødninger eller jordforbedringsmidler. En pH-værdi mellem 5,5 og 7 er ideel for sund vækst.

  Primula (Acaulis Grp) Supra Cottage har brug for regelmæssig gødning i vækstperioden fra forår til efterår. Brug en flydende gødning til blomstrende planter, følg instruktionerne på emballagen, og undgå overgødning for at undgå rodforbrænding. Giv mindre gødning i vinterens hvileperiode for at give planten hvile.

 • Beskrivelse

  Primula (Acaulis Grp) Supra Cottage er en farverig og livlig plante med iøjnefaldende blomster i forskellige nuancer som lyserød, lilla, gul og hvid. Det er en kompakt plante, der er en smuk tilføjelse til blomsterbede, grænser eller krukker på terrassen. Supra Cottage blomstrer fra tidlig forår til slutningen af foråret og tiltrækker sommerfugle og bier. Denne Primula trives bedst på en halvskygget placering og trives i fugtig, veldrænet jord. Det er en let at passe plante, der kræver minimal vedligeholdelse.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.