Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard

Pelargonium (Peltatum Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard er en hængende sort af geranium med klare røde blomster og mørkegrønne blade. Det er en kompakt plante, der producerer mange blomster og naturligt er godt forgrenet. Denne variant er ideel til hængende kurve og blomsterkasser, hvor den udgør en iøjnefaldende og farverig tilføjelse. Pelfi Red Blizzard trives bedst på en solrig placering med god dræning i jorden. Regelmæssig beskæring sikrer en kompakt vækst og fremmer blomstringen.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard er stedsegrøn. Dette betyder, at planten beholder sine blade hele året, selv om vinteren. Det gør den derfor til et godt valg for farve i haven hele året rundt.

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard er ikke vinterhårdfør og skal overvintres frostfrit. Det anbefales at placere planten indendørs i de koldere måneder. Den kan ikke forblive udendørs ved temperaturer under 5 grader Celsius.

  Ja, Pelargonier er generelt lette at vedligeholde. De har brug for regelmæssig vanding og blomstrer bedst, når de får tilstrækkeligt med sollys. Regelmæssig beskæring og gødning fremmer vækst og blomstring af planten.

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard har brug for tilstrækkelig plads til at udvikle sig ordentligt. Sørg for ca. 20-30 cm mellem planterne og plant dem i veldrænet jord. Sørg også for tilstrækkeligt sollys og vand til optimal vækst.

  Pelargonier trives bedst i fuld sol, men kan også tåle lidt skygge. I skyggen kan de dog producere færre blomster, og stænglerne kan blive længere og svagere. Det anbefales at give dem så meget sollys som muligt for optimal vækst og blomstring.

  Denne plante har brug for vand en gang om ugen. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke for våd. Tjek regelmæssigt om jorden føles tør, før du giver mere vand.

  Ja, Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard er sommerfugle- og bielokkende og bidrager til biodiversiteten i haven. Det er et populært valg på grund af dets tiltrækkende blomster og evne til at tiltrække bestøvende insekter. Det er en smuk tilføjelse til enhver have.

  Ja, planten Pelargonium er godt for biodiversiteten i haven på grund af deres skarpe farvede blomster, der tiltrækker sommerfugle og bier. Det tilbyder mad og ly for forskellige insekter og fugle, hvilket bidrager til diversiteten i den lokale flora og fauna. Planter som Pelargonium kan hjælpe med at øge biodiversiteten i haver og opretholde økosystemer.

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard blomstrer normalt fra maj til oktober. Blomstringsperioden kan variere fra plante til plante, men i gennemsnit blomstrer denne art i cirka fem måneder. Det er en langblomstrende plante, der viser smukke blomster i løbet af sommermånederne.

  Ja, denne plante trives godt i fuld sol og trives bedst på et solrigt sted i haven. Det er vigtigt at give planten tilstrækkeligt med vand på varme sommerdage for at forhindre udtørring. Vær opmærksom på, at planten har tilstrækkelig beskyttelse mod stærk vind og frost.

  Nej, Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard er ikke spiselig. Det er en dekorativ haveplante, der primært dyrkes på grund af de smukke blomster og blade. Forbrugersikkerhedsnetværket anbefaler ikke at indtage nogen dele af planten.

  Ja, Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard planten har ikke egenskaben til at dæmpe lyd. Det er primært en dekorativ plante, der hovedsageligt bruges til at opfriske haver eller altaner.

 • Det anbefales at fjerne de visnede blomster regelmæssigt for at stimulere blomstringen. Derudover kan planten beskæres om foråret for at bevare formen og fremme væksten. Fjern eventuelt døde eller beskadigede grene for at sikre en sund vækst.

  Giv regelmæssigt vand til planten, især under tørre perioder. Sørg for, at jorden drænerer godt for at undgå rodrot. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men undgå at lade den blive druknet.

  Denne plante trives godt i godt drænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Sørg for, at pottemulden er fugtig, men ikke gennemblødt for at undgå rodrot. Brug helst pottemuld specielt designet til blomstrende planter.

  De Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard trives bedst i veldrænet og næringsrig jord. En jord, der er rig på organisk materiale og har god dræning, vil fremme væksten og blomstringen af planten. Det er vigtigt at gøde jorden regelmæssigt for at holde planten sund.

  Denne plante trives bedst på en solrig placering med veldrænet jord. Undgå for meget fugt omkring rødderne for at forhindre rådne. Sørg for beskyttelse mod hård vind for at fremme vækst og blomstring.

  Planten har brug for vinterbeskyttelse for at overleve i kolde temperaturer. Dette kan opnås ved at flytte planten indendørs eller give beskyttelse såsom muld eller en beskyttende klud. Sørg for at beskytte planten mod frost for at undgå skader.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, især i tørre perioder. Det er vigtigt at fjerne visne blomster regelmæssigt for at fremme blomstringen. Planten trives bedst på en solrig placering med veldrænet jord.

  For haveplanter som disse er det vigtigt at tilføje gødning regelmæssigt i vækstsæsonen. Brug en afbalanceret gødning med tilstrækkeligt nitrogen, fosfor og kalium for en sund vækst og blomstring. Det er bedst at gøde planterne i henhold til anbefalingerne på gødningspakken.

  Mulching er en god måde at holde på fugt og undertrykke ukrudt omkring haveplanter. Det hjælper også med at regulere jordens temperatur, hvilket er gavnligt for plantens vækst og sundhed. Ved at mulche er det vigtigt at anvende et lag på ca. 5-10 cm rundt om planterne.

  Jordens pH-værdi for haveplanter bør ligge mellem 5,5 og 6,5 for optimal vækst. Brug en pH-testkit til at kontrollere jordens pH-værdi og juster den om nødvendigt med kalk eller svovl. En god jord pH-værdi sikrer en sund plantevækst og blomstring.

  For at bekæmpe skadedyr på denne plante, skal du regelmæssigt kontrollere for bladlus, spindemider og hvide fluer. Naturlige fjender som mariehøns og rovmider kan bruges til biologisk bekæmpelse. Derudover kan du også forebyggende bruge neemolie eller et biologisk bekæmpelsesmiddel.

 • Beskrivelse

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Red Blizzard er en hængende sort af geranium med klare røde blomster og mørkegrønne blade. Det er en kompakt plante, der producerer mange blomster og naturligt er godt forgrenet. Denne variant er ideel til hængende kurve og blomsterkasser, hvor den udgør en iøjnefaldende og farverig tilføjelse. Pelfi Red Blizzard trives bedst på en solrig placering med god dræning i jorden. Regelmæssig beskæring sikrer en kompakt vækst og fremmer blomstringen.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.