Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard

Pelargonium (Peltatum Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Pelargonium Pelfi Pink Blizzard er en hængende plante med smukke lyserøde blomster, der ligner snefnug. Bladene er grønne og hjerteformede og skaber et frodigt udseende. Denne plante trives godt i hængende kurve eller på forhøjede overflader. De blomstrer rigeligt og tilfører et glædeligt og farverigt udseende til enhver have eller altan. Regelmæssig vanding og tilstrækkeligt lys er vigtige for denne plante.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard er ikke stedsegrøn og mister sine blade om efteråret. Det anbefales at beskære planten om foråret for at fremme væksten. Denne plante trives godt i en solrig og veldrænet jord.

  Denne plante er vinterhårdfør ned til ca. -5 til -10 grader Celsius. Det er vigtigt at beskytte planten under streng frost. Vinterbeskyttelse såsom at dække den med halm eller fleece kan hjælpe med at beskytte planten mod kulde.

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard er let at vedligeholde og kræver lidt specifik pleje. Regelmæssig vanding og tilstrækkelig sollys er nok til at holde planten sund. Det er en stærk og modstandsdygtig haveplante, der vil give få problemer ved korrekt pleje.

  Pelargoniet har brug for plads til at kunne udvikle sig fuldt ud og vokse. Sørg for tilstrækkelig afstand mellem planterne for at fremme luftcirkulationen og undgå, at de hindrer hinanden i væksten. Tag hensyn til plantens endelige størrelse, når du planter den.

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard trives bedst i fuld sol eller halvskygge. I skyggen vil planten vokse og blomstre dårligere. Det anbefales derfor at placere planten et solrigt sted.

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard har brug for vand gennemsnitligt en til to gange om ugen. Sørg for, at jorden ikke tørrer ud mellem vandingene, og giv moderat vand for at forhindre rodrot. Overvanding kan være skadeligt for planten.

  Ja, Pelargoniums tiltrækker sommerfugle og bier på grund af deres nektarrige blomster. Disse planter er derfor en smuk tilføjelse til haven for at tiltrække disse vigtige bestøvere.

  Ja, planten af Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard kan bidrage til biodiversiteten ved at tiltrække insekter med sine blomster. Det kan også bidrage til mangfoldigheden af planter i haven. Det er vigtigt at plante forskellige typer planter for at fremme biodiversiteten.

  Denne plante blomstrer normalt fra maj til oktober, og blomstringen kan vare op til 3 måneder. Blomsterne kan blomstre rigeligt i løbet af sommermånederne.

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard kan godt tåle fuld sol og trives bedst på en solrig placering. Det er vigtigt at give tilstrækkelig vand i tørre perioder.

  Nej, Pelargonium (Peltatum Gruppe) Pelfi Pink Blizzard er ikke spiselig. Det er en havneplante, der primært dyrkes på grund af dens dekorative blomster og blade. At indtage denne plante kan være skadeligt for helbredet.

  Pelargonier har ikke egenskaben at dæmpe lyd. Disse planter er primært dekorative og tilføjer farve til haven. De kan også holde myg på afstand.

 • Det er bedst at beskære planten om foråret for at stimulere væksten og opretholde formen. Fjern døde eller beskadigede grene og beskær planten til ca. to tredjedele af dens oprindelige højde. Regelmæssig beskæring sikrer en sund og frodig vækst af planten.

  De Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard har brug for regelmæssig vanding, især på varme sommerdage. Sørg for, at jorden altid forbliver let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Det er bedre at give dybt vand lejlighedsvis end regelmæssigt små mængder.

  Denne plante trives godt i veldrænet pottemuld med en let sur til neutral pH. Sørg for, at pottemulden forbliver tilstrækkeligt fugtig, men undgå vandoverbelastning for at forhindre rodrot. Brug helst en pottemuld specielt til blomstrende planter for optimal vækst og blomstring.

  Denne plante trives bedst i veldrænet jord af gennemsnitlig til god kvalitet. Sørg for, at jorden ikke er for sur, og at der er tilstrækkelige næringsstoffer til rådighed for sund vækst og blomstring. Regelmæssig tilsætning af kompost eller organisk gødning kan hjælpe med at opretholde en optimal jordkvalitet.

  Pelargonium (Peltatum Grp) Pelfi Pink Blizzard trives bedst på en solrig placering. Sørg for, at planten får tilstrækkelig sollys, men også lidt læ mod stærk vind. Denne haveplante trives godt i veldrænet jord og kan også trives godt i potter og hængekurve.

  For at beskytte denne plante om vinteren, anbefales det at flytte den til et frostsikkert sted, såsom et drivhus eller en vinterhave. Hvis dette ikke er muligt, er det vigtigt at dække planten godt til med f.eks. halm eller fiberdug. Sørg også for, at planten ikke står for vådt i løbet af vintermånederne.

  Planten har brug for regelmæssig vand og gødning, men undgå at jorden bliver for våd. Fjern regelmæssigt døde blomster og blade for at holde planten sund. Placer planten et solrigt sted og giv den tilstrækkelig plads til at vokse.

  Du kan gøde denne plante med en generel blomstrende plante gødning hver few uger i vækstsæsonen. Sørg for, at gødningsmidlet har en afbalanceret næringsstofsammensætning. Overgødning bør undgås for at undgå skade på planten.

  Mulch kan hjælpe med at holde på fugtigheden og undertrykke ukrudt omkring haveplanterne. Det kan også regulere jordtemperaturen og give beskyttelse mod frost om vinteren. Påføring af mulch om foråret kan hjælpe planterne i løbet af vækstsæsonen.

  Denne plante trives bedst i en let sur til neutral jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og eventuelt justere den med kalk eller svovl for at opretholde optimale vækstbetingelser. Sørg for, at jorden er veldrænet for at undgå vandmætning.

  For at bekæmpe skadedyr på denne plante kan du bruge naturlige midler som neemolie eller en blanding af vand og opvaskemiddel. Derudover er det vigtigt regelmæssigt at kontrollere plantens blade og stængler for eventuelle skadedyr. Hvis der stadig er vedvarende skadedyr til stede, kan det overvejes at bruge et miljøvenligt bekæmpelsesmiddel.

 • Beskrivelse

  Pelargonium Pelfi Pink Blizzard er en hængende plante med smukke lyserøde blomster, der ligner snefnug. Bladene er grønne og hjerteformede og skaber et frodigt udseende. Denne plante trives godt i hængende kurve eller på forhøjede overflader. De blomstrer rigeligt og tilfører et glædeligt og farverigt udseende til enhver have eller altan. Regelmæssig vanding og tilstrækkeligt lys er vigtige for denne plante.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.