Viola (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield'

Viola (Wittrockiana Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

'De Viola (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield' er en kompakt plante med iøjnefaldende blomster. Blomsterne er store og har en blanding af lilla og hvide farver. Denne plante blomstrer længe og tiltrækker sommerfugle og bier. 'Flair Beaconsfield' trives godt i både sol og halvskygge og kan bruges i blomsterkasser, bede eller hængekurve. Denne plante er ideel til at tilføje farve og glæde til haven.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Nej, Viola (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield' er ikke stedsegrøn og mister sine blade om vinteren. Det er en årlig plante, der blomstrer om foråret og sommeren. Den har lysegrønne blade og farverige blomster.

  De Viola 'Flair Beaconsfield' er hårdfør til omkring -10 grader Celsius. Denne plante kan generelt klare sig godt mod let til moderat frost. Sørg for beskyttelse under strenge vintre.

  Ja, Viola planten er lette at passe og kræver ikke meget speciel pleje. Så længe planten får regelmæssig vanding og står et sted med tilstrækkeligt sollys, vil den trives godt. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme væksten.

  Viola har brug for cirka 20-30 cm plads til at vokse. Sørg for tilstrækkelig afstand mellem planterne, så de kan udvikle sig godt. Plant dem i veldrænet jord på et solrigt eller halvskygget sted.

  Ja, Violer trives godt i skygge. De trives bedst i fugtig, veldrænet jord. Det er vigtigt at give regelmæssig vanding og sørge for tilstrækkeligt lys for at fremme blomstringen.

  Viola 'Flair Beaconsfield' har brug for vand 1 til 2 gange om ugen, afhængigt af vejret og jordfugtigheden. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men undgå, at planten står i sumpet jord. Det er vigtigt at kontrollere jorden regelmæssigt, inden du vander.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier ved hjælp af den nektar og pollen, de producerer. Det er et ideelt valg for haver, der gerne vil bidrage til biodiversiteten og tiltrække nyttige insekter.

  Ja, planter i Violaceae familien er kendt for deres tiltrækningskraft på bier og sommerfugle, hvilket kan fremme biodiversiteten. Ved at tilbyde deres blomster som en fødekilde, kan de hjælpe med at understøtte insektbestande i haven. Planter med blomster, der tilbyder føde og ly, bidrager til en sund biodiversitet.

  Viol (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield' blomstrer fra marts til maj og nogle gange også om efteråret. Blomstringsperioden kan vare cirka 10 til 12 uger. Denne plante er et smukt tilføjelse til haven i foråret og muligvis også om efteråret.

  Viola (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield' kan tåle fuld sol og trives bedst på et solrigt sted i haven. Det er vigtigt, at planten får tilstrækkeligt med vand, når det er meget varmt. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke for våd.

  Nej, denne plante er ikke spiselig. Den er primært beregnet som en dekorativ haveplante og bør ikke spises. Det kan endda være giftigt, hvis det indtages.

  Ja, haveplanter er kendt for deres evne til at dæmpe lyd takket være deres blade og grene. Dette kan hjælpe med at reducere omgivende støj i din have eller udendørs område. Planter kan skabe en beroligende atmosfære ved at absorbere og dæmpe lyde.

 • Planten kan regelmæssigt beskæres for at fremme væksten og opretholde en kompakt form. Fjern døde blomster og blade for at forbedre plantens udseende. Beskær om nødvendigt om foråret for at forynge planten.

  Violafedtet elsker fugtig jord, men undgå at rødderne konstant står i vand. Giv planten regelmæssigt vand, især under tørre perioder. Kontroller regelmæssigt jordens fugtighed ved at stikke din finger ned i jorden.

  Denne plante trives bedst i veldrænet pottemuld, der er rig på næringsstoffer. Sørg for, at pottemulden er let fugtig, men ikke gennemvædet. Brug helst pottemuld, der er specielt sammensat til haveplanter.

  Viola (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield' trives bedst i godt drænet jord, der er rig på organisk materiale. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men undgå stillestående vand for at undgå rådne rødder. En neutral til let sur pH-værdi er ideel til denne plante.

  Denne plante trives bedst på et solrigt til halvskyggefuldt sted i fugtig og veldrænet jord. Undgå alt for våde områder for at forhindre rodrot. Ideel til brug i bede, blomsterkasser eller hængekurve.

  Om vinteren kan det være nyttigt at beskytte planten med et lag muld eller blade. Sørg for, at planten bliver godt vandet inden frosten begynder, og undgå, at rødderne fryser. Placer eventuelt planten et beskyttet sted for at fremme blomstringen om foråret.

  Viola 'Flair Beaconsfield' kræver lidt vedligeholdelse og trives godt i fugtig, veldrænet jord. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme væksten. Giv planten regelmæssigt vand, men undgå at rødderne forbliver for længe våde.

  Haveplanter som Viola har brug for regelmæssig gødning for at opnå en sund vækst. Brug en generel gødning til blomstrende planter, såsom en gødning med en NPK-forhold på 10-10-10. Gød planterne i henhold til den anbefalede dosering på emballagen for at undgå overgødskning.

  Mulch er godt for havplanter, fordi det hjælper med at regulere jordens temperatur og fugtighed, undertrykker ukrudt og tilføjer næringsstoffer til jorden. Påføring af mulch rundt om planten kan hjælpe med at beskytte rødderne og fremme plantens generelle sundhed. Brug organisk materiale som blade, halm, barkflis eller kompost som mulch til havplanter.

  Viola (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield' trives bedst i en neutral til let sur jord. Jordens surhedsgrad bør ideelt set ligge mellem pH 6.0 og 7.0 for optimal vækst og blomstring. Sørg for, at jorden er veldrænet og ikke forbliver for våd.

  De Viola (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield' kan lide af skadedyr som bladlus, snegle og larver. For at bekæmpe disse skadeinsekter kan du bruge biologiske bekæmpelsesmidler eller naturlige fjender som mariehøns og snyltehvepse. Fjern regelmæssigt døde blade og tjek planterne for tegn på skadedyr.

 • Beskrivelse

  'De Viola (Wittrockiana Grp) 'Flair Beaconsfield' er en kompakt plante med iøjnefaldende blomster. Blomsterne er store og har en blanding af lilla og hvide farver. Denne plante blomstrer længe og tiltrækker sommerfugle og bier. 'Flair Beaconsfield' trives godt i både sol og halvskygge og kan bruges i blomsterkasser, bede eller hængekurve. Denne plante er ideel til at tilføje farve og glæde til haven.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.