Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria

Hibiscus rosa-sinensis

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria er en smuk og farverig stueplante med klare gule blomster. Planten har skinnende grønne blade og blomstrer rigeligt hele året rundt. Det er en nem plante at vedligeholde, som trives godt i en varm og solrig omgivelse. Hibiscus Sunny Almeria kan placeres både indenfor og udenfor, så længe temperaturen ikke falder under 15 grader Celsius. Med den rette pleje kan denne plante blive et ægte blikfang i ethvert rum.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria kræver regelmæssig vanding og en lys placering. Det anbefales at beskære og give gødning lejlighedsvis. Generelt set er denne plante ret nem at vedligeholde.

  Ja, Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria har brug for masser af lys for at trives godt. Placér planten på et sted med masser af klart, indirekte lys for optimal vækst. Undgå direkte sollys, da det kan forbrænde bladene.

  Hibiscus Rosa-Sinensis Sunny Almeria har brug for vand cirka en til to gange om ugen. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men sørg for, at rødderne ikke står i vand. Om sommeren kan planten have brug for lidt mere vand end om vinteren.

  Denne plante kan lide et sted med masser af lys, men ikke direkte sollys. Det bedste er at placere den et sted, hvor den får lys, men ikke står i skarp sol hele dagen. Det er vigtigt at beskytte bladene mod forbrænding.

  Ja, Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria trives i varme og trives bedst ved en konstant temperatur mellem 18 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og kolde luftstrømme for at fremme dens optimale vækst. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med sollys for at fremme dens blomstring.

  "Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria" blomstrer normalt fra forår til efterår og kan blomstre i flere uger til måneder, afhængigt af plejen.

  Ja, Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria er en luftrensende plante, der hjælper med at forbedre luftkvaliteten indendørs. Den kan absorbere skadelige stoffer og rense luften. Det er et godt valg for indendørs brug.

  Ja, denne plante trives bedst på et sted med en gennemsnitstemperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for optimal vækst. Placer planten derfor et sted, hvor temperaturen forbliver inden for dette interval.

 • Det er vigtigt at beskære planten efter blomstring for at holde formen og størrelsen under kontrol. Fjern døde, beskadigede eller syge grene. Beskær lige over en knop eller forgrening for ny vækst.

  Giv planten regelmæssigt vand, så jorden altid er let fugtig. Undgå dog, at rødderne står i en vandpyt, da dette kan føre til råd. Giv lidt mindre vand om vinteren end om sommeren, men lad ikke jorden tørre helt ud.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria kræver en veldrænet pottemuld, der skal holdes let fugtig. Vælg en pottemuld til stueplanter med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,0 for optimal vækst. Tilføj eventuelt lidt gødning i vækstsæsonen for ekstra næring.

  Denne plante trives bedst i veldrænet, frugtbar jord med en pH-værdi mellem 6 og 7. En blanding af pottemuld og perlit kan hjælpe med at opretholde den rette jordkvalitet. Det er vigtigt at kontrollere regelmæssigt, om jorden er fugtig, men ikke for våd, for at undgå rodrot.

  Planten skal have regelmæssigt vand, men sørg for, at jorden ikke bliver for våd. Placer planten et solrigt sted i huset og giv planten gødning en gang hver anden uge. Fjern regelmæssigt døde blade og beskær planten om foråret for at fremme væksten.

  For at fjerne støv og snavs kan du forsigtigt tørre bladene på planten med en blød klud eller en støvklud. Lejlighedsvis kan bladene også tørres af med en fugtig klud for at fjerne eventuelle ophobninger af snavs. Husk også at fjerne regelmæssigt døde blade for at fremme plantens sundhed.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria har brug for masser af lys for at kunne vokse godt. Sæt planten derfor på et solrigt sted i huset, ideelt set foran et vindue mod syd eller vest. Sørg for, at planten får mindst 6 timers sollys om dagen.

  Den ideelle temperatur for denne plante er mellem 18 og 24 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for pludselige temperatursvingninger. Undgå også træk og kolde, trækfulde steder.

  Luftfugtigheden bør være relativ høj for denne plante, mellem 60% og 70%. Dette kan opnås ved regelmæssig sprøjtning eller ved brug af en luftfugter. For lav luftfugtighed kan resultere i tørre blade og blomsterknopper.

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria trives bedst i en let sur jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 6,5. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den med passende gødning. Det anbefales at plante planten i en veldrænet pottemuld for at opretholde den rigtige pH-værdi.

  Indendørs planter som denne Hibiscus har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen. Brug en afbalanceret gødning specielt til indendørs planter og følg instruktionerne på emballagen. Overgødning kan føre til forbrændte rødder og tab af blade, så vær forsigtig med mængden af gødning du bruger.

 • Beskrivelse

  Hibiscus rosa-sinensis Sunny Almeria er en smuk og farverig stueplante med klare gule blomster. Planten har skinnende grønne blade og blomstrer rigeligt hele året rundt. Det er en nem plante at vedligeholde, som trives godt i en varm og solrig omgivelse. Hibiscus Sunny Almeria kan placeres både indenfor og udenfor, så længe temperaturen ikke falder under 15 grader Celsius. Med den rette pleje kan denne plante blive et ægte blikfang i ethvert rum.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.