Anthurium Arrow

Anthurium

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Anthurium Arrow er en smuk stueplante med iøjnefaldende langstrakte blade, der er pilformede. Bladene har en skinnende mørkegrøn farve og giver planten et elegant udseende. Anthurium Arrow er kendt for sine luftrensende egenskaber og er derfor et populært valg til hjemmet. Denne plante har brug for regelmæssig vanding og trives godt på en lys placering, men ikke i direkte sollys. Med den rette pleje kan Anthurium Arrow blomstre i lang tid og forblive smuk.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Anthurium Arrow er let at vedligeholde. Den kræver regelmæssig vanding og en lys placering, men ellers kræver den ikke særlig speciel pleje. Det er en stærk og sund stueplante.

  Ja, Anthurium Arrow har brug for masser af lys for at kunne vokse og blomstre ordentligt. Placer planten et sted med klart, indirekte sollys for det bedste resultat. Bare sørg for at give planten masser af lys for at trives.

  Anthurium Arrow skal have vand cirka 1 til 2 gange om ugen. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men ikke for våd. Giv planten gerne vand ved stuetemperatur.

  Denne plante kan ikke lide direkte sollys. Det er bedre at placere den et sted med indirekte lys. Kraftigt sollys kan brænde dens blade.

  Ja, planten elsker varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18 og 22 grader Celsius. Placer planten et sted med masser af lys, men undgå direkte sollys. Sørg for, at planten ikke udsættes for træk eller kulde.

  Denne plante blomstrer hele året rundt, med højdepunkter om foråret og sommeren. Blomstringsperioden kan vare cirka 6 til 8 uger.

  Ja, planten har luftrensende egenskaber og kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten i hjemmet. Det er kendt for at filtrere skadelige stoffer fra luften og skabe et sundere miljø at leve i. Derfor er det et godt valg til indendørs brug.

  Ja, planten trives bedst et sted, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 25 grader. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant og varm temperatur for at den kan vokse sundt. Så placér planten et sted hvor denne temperatur opretholdes.

 • For at holde planten sund anbefales det at fjerne døde blade og blomster regelmæssigt. Derudover er det også vigtigt at beskære de længere stængler regelmæssigt for at fremme væksten. Det er vigtigt at bruge skarpe og rene beskæresakse for at undgå skader på planten.

  Planten har brug for regelmæssig vand, men det er vigtigt at undgå, at rødderne står i vand. Lad det øverste lag jord tørre mellem vanding. Brug lunkent vand og undgå koldt vand direkte fra hanen.

  Anthurium Arrow foretrækker godt drænet pottejord med tilstrækkelige næringsstoffer. Det er vigtigt, at pottejorden er let og luftig, så rødderne kan trække vejret ordentligt. Undgå for tunge og kompakte jordtyper, der hæmmer vandafledningen.

  Denne plante trives bedst i en veldrænet, let fugtig jord. Sørg for, at jorden er rig på organisk materiale og godt drænet. Undgå, at rødderne står for længe i vand for at forhindre rodskader.

  Denne plante har ikke brug for meget vand og bør helst placeres på et lyst sted. Af og til at støve bladene af hjælper med at holde planten sund. Om foråret og sommeren kan du gøde planten en gang hver anden uge.

  For at rengøre planten kan du forsigtigt støve bladene af med en blød klud eller en plantesprøjte med lunkent vand. Undgå brug af aggressive rengøringsmidler, da dette kan beskadige bladene. Regelmæssig rengøring hjælper med at holde planten sund og fremmer luftcirkulationen.

  Indendørs planter som Anthurium Arrow har brug for klart, indirekte lys, men undgå direkte sollys. Placer planten et sted, hvor dagslyset er godt spredt. For lidt lys kan resultere i en mindre sund vækst af planten.

  Anthurium Arrow trives bedst ved en konstant temperatur mellem 18 og 22 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstreme temperaturer eller træk for at fremme sundhed og vækst. Det er vigtigt at placere planten på et varmt og lyst sted i huset.

  Denne plante trives bedst i et miljø med høj luftfugtighed. Det anbefales derfor at sprøjte regelmæssigt eller bruge en luftfugter i rummet, hvor planten står. Hold luftfugtigheden mellem 60% og 80% for optimal vækst.

  Anthurium Arrow trives bedst i en let sur til neutral jord med en pH-værdi på omkring 6,0 til 7,0. Det er vigtigt at sørge for, at jorden ikke bliver for sur, da det kan hæmme plantens vækst. Det er en god idé at teste jordens pH-værdi lejlighedsvis og om nødvendigt træffe foranstaltninger for at holde surhedsgraden på det rigtige niveau.

  Stueplanter har brug for gødning cirka en gang om måneden i vækstperioden, fra forår til efterår. Brug en speciel gødning til stueplanter og følg den anbefalede dosering på emballagen for optimal vækst og blomstring. Pas på med ikke at overgøde planten, da dette kan forårsage skade på rødderne.

 • Beskrivelse

  Anthurium Arrow er en smuk stueplante med iøjnefaldende langstrakte blade, der er pilformede. Bladene har en skinnende mørkegrøn farve og giver planten et elegant udseende. Anthurium Arrow er kendt for sine luftrensende egenskaber og er derfor et populært valg til hjemmet. Denne plante har brug for regelmæssig vanding og trives godt på en lys placering, men ikke i direkte sollys. Med den rette pleje kan Anthurium Arrow blomstre i lang tid og forblive smuk.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.