Argyranthemum frutescens Molimba Helio White

Argyranthemum frutescens

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Argyranthemum frutescens Molimba Helio White er en smuk og kompakt buskagtig plante med hvide blomster. Den har rig blomstring fra forår til efterår og tiltrækker sommerfugle og bier. Denne plante trives bedst i fuld sol og veldrænet jord. Det kræver regelmæssig vanding og beskæring for at fremme en sund vækst. Argyranthemum frutescens Molimba Helio White tilføjer et smukt og friskt udseende til haver, bede eller blomsterkrukker.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Argyranthemum frutescens Molimba Helio White er en stedsegrøn plante. Dette betyder, at planten bevarer sit løv hele året og ikke taber det om vinteren. Det er en ideel plante til at skabe stedsegrønne bede eller som fyld til potter og hængekurve.

  Denne plante er hårdfør ned til cirka -5 grader Celsius. Det anbefales at beskytte planten mod frost om vinteren. Det er en passende plante til haven.

  Ja, denne plante er let at vedligeholde og kræver ikke meget speciel pleje. Regelmæssig vanding og en solrig placering er tilstrækkeligt for at holde denne plante sund. Beskæring af visne blomster vil fremme blomstringen.

  De Argyranthemum frutescens Molimba Helio White har brug for cirka 30 til 50 centimeter plads for at kunne vokse ordentligt. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt lys og luft. Det er vigtigt at beskære planten regelmæssigt for at bevare en kompakt form.

  Argyranthemum frutescens Molimba Helio White trives bedst i fuld sol eller let skygge. Det er vigtigt at give planten tilstrækkeligt sollys for en sund vækst. I skyggen kan planten have sværere ved at blomstre og vokse.

  De Argyranthemum frutescens Molimba Helio White har brug for regelmæssig vand, især på varme sommerdage. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Generelt er det tilstrækkeligt at vande en gang om ugen.

  Ja, denne plante er tiltrækkende for sommerfugle og bier på grund af blomsterne, der indeholder masser af nektar. Det tiltrækker disse insekter med sine klare farver og duft. Dette gør det til en attraktiv plante for haveentusiaster, der ønsker at fremme biodiversitet.

  Argyranthemum frutescens Molimba Helio White tiltrækker bestøvere som bier og sommerfugle. Det er et smukt tilføjelse til haven og kan hjælpe med at øge biodiversiteten. Det er en indfødt plante, der trives godt i forskellige haveomgivelser.

  Denne plante blomstrer fra maj til september. Blomstringsperioden varer i gennemsnit cirka 5 måneder.

  De Argyranthemum frutescens Molimba Helio White kan godt lide direkte sollys og trives på en solrig placering. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt vand, især i varme perioder. Sørg også for, at jorden er veldrænet for at undgå rodrot.

  Nej, denne plante er ikke spiselig. Det er en prydblomst, der primært dyrkes på grund af dens dekorative blomster. At spise dele af planten kan medføre maveproblemer.

  Ja, denne plante har evnen til at dæmpe lyd på grund af dens tætte løv og vækstegenskaber. Det kan hjælpe med at mindske baggrundsstøj og skabe en rolig atmosfære. Dog er det vigtigt at bemærke, at planters evne til at dæmpe lyd er begrænset.

 • Du kan beskære planten efter blomstring til cirka 10 cm over jorden. Dette vil sikre, at planten forbliver kompakt og i form. Fjern også regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen.

  Planten skal have regelmæssigt vand, især i tørre perioder. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke drænet. Giv vand ved plantens base og undgå at bladene bliver våde for at undgå skimmel.

  Argyranthemum frutescens Molimba Helio White trives bedst i godt drænet pottemuld. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men ikke for våd. Brug helst en speciel pottemuld til blomstrende planter.

  Denne plante trives bedst i fugtig, vel drænet jord af gennemsnitlig frugtbarhed. Sørg for, at jorden ikke er for tung eller kompakt, og tilsæt om nødvendigt organisk materiale. Gød planten regelmæssigt i vækstsæsonen for en sund vækst og blomstring.

  Denne plante trives bedst på en solrig placering. Sørg for god dræning i jorden og beskyt planten mod kold vind. Undgå for våd jord, da det kan føre til rodrot.

  For at beskytte planten mod frost om vinteren, anbefales det at lægge et lag muld eller blade omkring plantens base. Derudover kan det hjælpe at placere planten på et beskyttet sted og muligvis dække den med et fleeceklud eller havedug. Sørg for, at planten får tilstrækkelig med vand, også i vintermånederne.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men vær forsigtig med for meget fugt. Giv den tilstrækkelig sollys og gød planten regelmæssigt. Fjern visne blomster for at fremme blomstringen.

  Planten blomstrer bedst med regelmæssig gødskning i vækstsæsonen. Brug en generel gødning til blomstrende planter i henhold til vejledningen på emballagen. Overgødskning kan føre til frodig vækst med færre blomster.

  Mulch er et lag organisk materiale, der påføres omkring planter for at holde på fugt, undertrykke ukrudt og regulere jordtemperaturen. Det kan bestå af blade, halm, kompost, træflis eller bark. Mulch beskytter planten og forbedrer jordens struktur.

  De Argyranthemum frutescens Molimba Helio White foretrækker neutral til let sur jord. Sørg derfor for, at pH-værdien af jorden ligger omkring 6 til 7 for optimal vækst og blomstring. Det er vigtigt at regelmæssigt kontrollere jordens surhedsgrad og om nødvendigt justere pH-værdien.

  For at bekæmpe skadedyr på denne plante er det vigtigt at regelmæssigt kontrollere for lus, spindemider og hvide fluer. Naturlige fjender som mariehøns kan hjælpe med at bekæmpe disse skadedyr. Brugen af miljøvenlige bekæmpelsesmidler kan også være effektivt.

 • Beskrivelse

  De Argyranthemum frutescens Molimba Helio White er en smuk og kompakt buskagtig plante med hvide blomster. Den har rig blomstring fra forår til efterår og tiltrækker sommerfugle og bier. Denne plante trives bedst i fuld sol og veldrænet jord. Det kræver regelmæssig vanding og beskæring for at fremme en sund vækst. Argyranthemum frutescens Molimba Helio White tilføjer et smukt og friskt udseende til haver, bede eller blomsterkrukker.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.