Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence'

Narcissus

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' er en smuk forårblomstrende løgplante med elegante hvide blomster og en dejlig sød duft. Blomsterne har en markant kalkagtig krone-form og sidder i klynger på lange stærke stilke. Denne Narcissus-art er nem at dyrke og trives godt både i fuld sol og halvskygge. 'L'Innocence' er et populært valg til bede, blomsterkrukker og som skæreblomst til buketter. Denne plante tiltrækker også nyttige bestøvere som bier og sommerfugle.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, narcissusen er en let at vedligeholde indendørs plante. De har ikke brug for meget vand og trives godt i klart lys. Det er vigtigt at gøde jorden lejlighedsvist for optimal vækst.

  Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' har brug for meget lys for at vokse og blomstre godt. Placer den derfor et solrigt sted i huset. Sørg for, at planten får mindst nogle timer direkte sollys om dagen.

  Narcissus elsker fugtig jord, så giv den cirka 1 gang om ugen vand. Sørg for, at jorden ikke bliver for vandmættet, da planten ellers kan begynde at rådne. Pas på, at rødderne ikke udtørrer mellem vandingerne.

  Den Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' trives bedst i et klart, men indirekte lys og bør ikke placeres i direkte sollys. Et sted med halvskygge er ideelt for denne plante for at trives godt.

  Narcissus (Tazetta-gruppen) 'L'Innocence' elsker varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18 og 22 grader Celsius. Sørg for, at omgivelsestemperaturen er konstant, og undgå træk. Placer planten på et solrigt sted for optimal vækst.

  Narcissus Tazetta L'Innocence blomstrer i marts og april måneder. Blomstringsperioden varer cirka 2-3 uger.

  Ja, Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' har luftrensende egenskaber og kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten i et rum. Den absorberer skadelige stoffer og producerer ilt under fotosyntese. Det er en smuk og effektiv tilføjelse til dit interiør.

  Ja, denne plante trives bedst på et sted med en gennemsnitstemperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for at fremme vækst og blomstring. For lave eller for høje temperaturer kan påvirke plantens sundhed.

 • De døde blomsterstængler kan klippes af for at få planten til at se pæn og velplejet ud. Fjern også eventuelle beskadigede blade for at fremme plantens sundhed. Beskær planten efter blomstring for at fremme blomstproduktionen til næste år.

  Giv planten regelmæssigt vand, så jorden altid er let fugtig. Sørg for, at planten ikke står med rødderne i vandet for at forhindre rådne rødder. Juster vandmængden efter plantens behov og sæsonen.

  Den Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' trives bedst i godt drænet pottemuld. En blanding af kompost, tørv og sand kan fremme væksten. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men ikke for våd.

  Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' trives bedst i godt drænet, frugtbar jord med en neutral pH-værdi. Det er vigtigt, at jorden er tilstrækkeligt fugtig, men ikke for våd. Tilføjelse af kompost kan forbedre jordkvaliteten og hjælpe planten med at blomstre.

  Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' kræver lidt vedligeholdelse. Sørg for tilstrækkeligt med vand og placér planten på et lyst sted. Fjern visne blomster for at holde planten sund.

  Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' kan lejlighedsvis støves af med en blød børste eller et mikrofiberklud. Brug ikke vand til at rengøre blomsterblade, da dette kan beskadige blomsten. Sørg for at kontrollere planten regelmæssigt for eventuelle insekter eller svamp.

  Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' har brug for masser af lys for at vokse og blomstre ordentligt. Placer planten derfor på et solrigt sted i huset, helst foran et vindue mod syd. Sørg for, at planten får mindst 6-8 timers sollys om dagen.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 16°C og 21°C. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstreme temperaturer eller træk. En konstant stuetemperatur er ideel for en sund vækst.

  Luftfugtigheden skal være moderat for denne stueplante. Det er vigtigt at opretholde luftfugtigheden ved regelmæssig sprøjtning. Sørg for, at luftfugtigheden ikke bliver for høj eller for lav for at opretholde plantens helbred.

  Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' trives bedst i en neutral til let sur jord med en pH-værdi på ca. 6 til 7. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere jordens surhedsgrad og om nødvendigt justere jorden for at bevare plantens sundhed. Det anbefales at undgå, at jorden bliver for sur, da dette kan påvirke plantens vækst og blomstring negativt.

  Indendørs planter som Narcissus har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen for at forblive sunde. De kan drage fordel af en afbalanceret gødning, der er specielt sammensat til blomstrende planter. Brug gødningen i henhold til instruktionerne på emballagen for de bedste resultater.

 • Beskrivelse

  Narcissus (Tazetta Grp) 'L'Innocence' er en smuk forårblomstrende løgplante med elegante hvide blomster og en dejlig sød duft. Blomsterne har en markant kalkagtig krone-form og sidder i klynger på lange stærke stilke. Denne Narcissus-art er nem at dyrke og trives godt både i fuld sol og halvskygge. 'L'Innocence' er et populært valg til bede, blomsterkrukker og som skæreblomst til buketter. Denne plante tiltrækker også nyttige bestøvere som bier og sommerfugle.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.