Eustoma russellianum Japan Rose Lavender

Eustoma russellianum

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Eustoma russellianum Japan Rose Lavender er en smuk blomstrende plante med lavendelfarvede blomster, der ligner roser. Det er en flerårig plante, der primært dyrkes som en skæreblomst på grund af blomsternes lange holdbarhed. Planten har en opret vækst og kan blive op til cirka 60 cm høj. Japan Rose Lavender blomstrer fra sommeren til efteråret og trives bedst i veldrænet og frugtbar jord. Det er et populært valg til buketter og blomsterarrangementer på grund af det elegante udseende og passer godt ind i både formelle og uformelle haver.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Eustoma russellianum Japan Rose Lavender er let at vedligeholde. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt vand og placere den et lyst sted. Derudover er det en god idé at fjerne døde blomster og blade regelmæssigt.

  Ja, Eustoma russellianum Japan Rose Lavender har brug for meget lys for at vokse og blomstre godt. Placer planten derfor på et solrigt til let skyggefuldt sted indendørs. Helst foran et vindue mod syd eller vest.

  Eustoma russellianum Japan Rose Lavender har brug for vand en gang om ugen. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men ikke for gennemvædet. Om vinteren kan vandingsfrekvensen reduceres.

  Denne plante kan lide en lys placering, men undgå direkte sollys. Det bedste er at placere planten et sted, hvor den modtager indirekte sollys. For meget eksponering for skarpt sollys kan beskadige bladene.

  Ja, Eustoma russellianum Japan Rose Lavender elsker varme og trives bedst ved en konstant temperatur mellem 18 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra koldt træk for at fremme væksten. Det anbefales at placere planten et solrigt sted for tilstrækkelig varme og lys.

  Planten blomstrer normalt om sommeren, fra juni til september, og blomstringsperioden kan vare omkring 6 til 8 uger.

  Ja, denne plante er luftrensende og kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten derhjemme eller på kontoret. Den har potentiale til at filtrere giftige stoffer fra luften og således skabe en sundere omgivelse. Regelmæssig pleje og vedligeholdelse af planten kan bidrage til at opretholde dens luftrensende egenskaber.

  Ja, planten trives i en varm og moderat atmosfære og trives bedst et sted, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at placere planten et passende sted og undgå, at den udsættes for ekstreme temperaturer.

 • Denne plante kræver lidt beskæring, kun fjernelse af døde eller beskadigede blade og blomster kan være nødvendigt. Beskær om nødvendigt om foråret efter blomstringsperioden for at bevare plantens form og størrelse. Brug skarpe og rene beskæringssakse for at undgå skade på planten.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, især i vækstperioden. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Det er bedst at kontrollere, om det øverste lag af jorden føles tørt, før du giver vand igen.

  For denne stueplante er det vigtigt at bruge let pottemuld, der tillader god vandgennemstrømning og indeholder næringsstoffer. Sørg for, at pottemulen ikke bliver for fugtig for at undgå rådne rødder. Brug f.eks. en blanding af pottemuld og perlite eller groft sand for at sikre god dræning.

  Denne plante trives bedst i en veldrænet og frugtbar jord. Sørg for, at jorden er let fugtig, men ikke for våd. En pH-værdi mellem 6,0 og 7,0 er ideel for sund vækst.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, men pas på, at rødderne ikke bliver for våde. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys. At give lidt plantenæring af og til fremmer blomstringen.

  For at rengøre planten, skal du bruge en blød klud eller svamp med lunkent vand og mild sæbe for forsigtigt at fjerne støv og snavs fra bladene. Undgå brug af kemiske rengøringsmidler, da de kan være skadelige for planten. Giv planten regelmæssigt et brusebad med lunkent vand for at skylle støv, mider og eventuelle insekter væk.

  Eustoma russellianum Japan Rose Lavender har brug for masser af lys for at vokse ordentligt. Placer planten et sted med masser af indirekte sollys. Undgå direkte sollys for at undgå forbrænding af bladene.

  Den optimale rumtemperatur for denne plante ligger mellem 18-22 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstreme temperatursvingninger. Beskyt planten mod træk og kolde luftstrømme.

  Denne plante trives bedst ved en gennemsnitlig luftfugtighed. Det er vigtigt at holde luftfugtigheden på et passende niveau ved regelmæssigt at sprøjte vand eller bruge en luftbefugter. For lav luftfugtighed kan føre til udtørring af bladene.

  Denne plante har en præference for en neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Det er vigtigt at kontrollere surhedsgraden regelmæssigt og om nødvendigt justere den med passende gødning. En for sur eller for basisk jord kan forårsage problemer for plantevækst og blomstring.

  Denne plante har brug for regelmæssig ernæring i vækstsæsonen, fra foråret til efteråret. Brug en afbalanceret gødning til blomstrende planter og følg instruktionerne på emballagen for at undgå overgødskning. Giv ikke planten gødning om vinteren, når den er i hvile.

 • Beskrivelse

  Eustoma russellianum Japan Rose Lavender er en smuk blomstrende plante med lavendelfarvede blomster, der ligner roser. Det er en flerårig plante, der primært dyrkes som en skæreblomst på grund af blomsternes lange holdbarhed. Planten har en opret vækst og kan blive op til cirka 60 cm høj. Japan Rose Lavender blomstrer fra sommeren til efteråret og trives bedst i veldrænet og frugtbar jord. Det er et populært valg til buketter og blomsterarrangementer på grund af det elegante udseende og passer godt ind i både formelle og uformelle haver.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.