Anthurium Rima

Anthurium

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Anthurium Rima er en smuk stueplante med skinnende, mørkegrønne blade og iøjnefaldende røde blomster i form af hjerter. Denne plante er kendt for sin lange blomstringsperiode og kan blomstre hele året rundt. Anthurium Rima er let at passe og trives godt med tilstrækkeligt lys og regelmæssig vanding. Det er en luftrensende plante, der kan forbedre luften derhjemme. Anthurium Rima tilføjer et strejf af farve og elegance til ethvert rum.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Anthurium Rima er en let plante at passe på. Den har brug for lidt vand og lys og trives godt ved stuetemperatur. Det er tilstrækkeligt at støve bladene af regelmæssigt.

  Ja, planten har brug for masser af lys og bør placeres et lyst sted, men undgå direkte sollys. Et vindue mod øst eller vest er ideelt til denne plante.

  Planten har brug for vand en gang om ugen. Sørg for, at rodklumpen ikke bliver for fugtig. I vinterperioden kan planten have brug for lidt mindre vand.

  Anthurium Rima foretrækker ikke direkte sollys og foretrækker et sted med indirekte lys. Placer planten helst på et sted, hvor lyset filtreres gennem gardiner eller persienner. For meget sollys kan forårsage skade på plantens blade.

  Ja, planten elsker varme og trives bedst ved en konstant temperatur på mellem 18 og 22 grader Celsius. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for kold træk eller store temperatursvingninger. Placer derfor planten et varmt og lyst sted i huset.

  Anthurium Rima blomstrer normalt i månederne februar, marts og april. Blomstringen kan vare ca. 6 til 9 uger.

  Ja, Anthurium Rima er luftrensende og bidrager til en sund luftkvalitet i hjemmet. Denne plante filtrerer skadelige stoffer fra luften og producerer ilt. Det er et godt valg til hjemmet eller kontoret.

  Ja, planten trives bedst på et sted mellem 15 og 25 grader. Dette sikrer optimal vækst og blomstring af planten. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur.

 • Det er muligt at fjerne døde eller beskadigede blade fra planten ved at klippe dem af med en skarp saks. Klip ikke for mange blade på én gang for at undgå at forstyrre plantens vækst. Det bedste tidspunkt at beskære er om foråret eller sommeren.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men sørg for, at jorden ikke bliver for våd. Lad det øverste lag af jorden tørre lidt ud, før du giver mere vand. Om forår og sommeren kan planten have brug for lidt mere vand end om efteråret og vinteren.

  Vælg en pottemuld, der forbliver let fugtig, men ikke for våd. Brug en blanding med masser af humus og næringsstoffer for at fremme væksten. Sørg for god dræning i potten for at undgå rodfrugt.

  En god jordkvalitet for denne plante er fugtig, veldrænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere, om jorden ikke er for våd eller for tør for at undgå rod råd. Et lag dræn i bunden af potten kan hjælpe med god håndtering af overskydende vand.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men må ikke stå for vådt. Placer planten på et lyst sted, men undgå direkte sollys. Giv planten plantenæring en gang om måneden for en sund vækst.

  For at rengøre planten kan du bruge en fugtig klud til at fjerne støv og snavs fra bladene. Bemærk: Brug ikke rengøringsmidler eller bladglansmidler, da dette kan beskadige planten. Det er også godt at rengøre potten eller fadet regelmæssigt for at forhindre skimmel dannelse.

  Anthurium Rima har brug for meget lys, men undgå direkte sollys. Placér planten et sted med klart, indirekte lys for optimal vækst. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt, så alle dele får en jævn belysning.

  Den ideelle temperatur for denne stueplante er mellem 18 og 22 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og store temperatursvingninger. Sørg også for, at planten ikke får direkte sollys, da det kan beskadige bladene.

  Indendørs planter trives bedst ved en luftfugtighed på 60% til 70%. Hvis luften er for tør, kan det føre til udtørrede blade og brune kanter. Derfor anbefales det at holde luftfugtigheden på et passende niveau ved regelmæssigt at sprøjte eller bruge en luftfugter.

  Anthurium Rima trives bedst i en let sur til neutral jord. En pH-værdi mellem 5,5 og 7,5 er ideel til denne stueplante. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og justere den efter behov.

  Stueplanter har brug for regelmæssig gødning med speciel stueplante gødning. Giv planten flydende gødning hver par uger i vækstsæsonen. I vintermånederne kan gødningen reduceres.

 • Beskrivelse

  Anthurium Rima er en smuk stueplante med skinnende, mørkegrønne blade og iøjnefaldende røde blomster i form af hjerter. Denne plante er kendt for sin lange blomstringsperiode og kan blomstre hele året rundt. Anthurium Rima er let at passe og trives godt med tilstrækkeligt lys og regelmæssig vanding. Det er en luftrensende plante, der kan forbedre luften derhjemme. Anthurium Rima tilføjer et strejf af farve og elegance til ethvert rum.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.