Cyclamen Canto F1 White with Eye

Cyclamen overig

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Cyclamen Canto F1 White with Eye er en smuk plante med hvide blomster og et iøjnefaldende farvet øje i midten. Blomsterne har en elegant udstråling og blomstrer rigeligt i løbet af sæsonen. Bladene på denne plante er ofte mørkegrønne i farve og har en hjerteformet form. Cyclamen Canto F1 White with Eye er et populært valg til indendørs dekoration og tilføjer et strejf af skønhed i ethvert rum. Denne plante kræver lidt pleje og opmærksomhed, men med den rette pleje kan den blomstre længe og blive et ægte blikfang i hjemmet.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Cyclamen Canto F1 White with Eye er generelt en let plante at vedligeholde. Det er vigtigt at placere planten på et lyst sted og give den regelmæssig vanding. Derudover er det godt at fjerne visne blomster for at forlænge blomstringsperioden.

  Ja, Cyclamen har brug for masser af lys for at vokse og blomstre ordentligt. Placer planten et sted med klart, indirekte sollys. Undgå direkte sollys for at undgå forbrænding af bladene.

  Cyclamen Canto F1 White with Eye har brug for vand ca. en gang om ugen i gennemsnit. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke gennemblødt. Kontroller regelmæssigt jordens fugtighed, inden du giver vand.

  Denne plante kan ikke lide direkte sollys, det er bedre at placere den et sted, hvor den modtager indirekte sollys. For meget sol kan få bladene til at ændre farve eller brænde. Det er bedst at placere planten et lyst sted med lidt skygge.

  Cyclamen Canto F1 White with Eye trives bedst på et køligt sted i huset og trives bedst ved en temperatur på ca. 15-20 grader Celsius. Varmere temperaturer kan beskadige planten og hæmme blomstringsprocessen. Det er derfor bedst ikke at placere planten i direkte sollys.

  De Cyclamen Canto F1 White with Eye blomstrer normalt i månederne september til april. Blomstringen kan vare op til 3 måneder.

  Ja, planten har egenskaben til at rense luften. Dette skyldes, at bladene optager giftige stoffer og omdanner dem til ilt. Det bidrager til et renere og sundere indeklima.

  Ja, denne plante trives bedst et sted, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for optimal vækst. Placer ikke planten i nærheden af træk eller varmekilder.

 • Det er ikke nødvendigt at beskære blomsterne på planten. Fjern regelmæssigt døde blade og blomster for at holde planten sund. Klip lange stængler med blomster af for et pænere udseende.

  Cyclamen Canto F1 White with Eye skal have regelmæssig vanding, men lad ikke jorden blive for våd. Det er bedre at give lidt vand engang imellem i stedet for for meget. Sørg for, at potten, hvor planten er i, har en god dræning for at forhindre rådne rødder.

  Denne plante trives bedst i veldrænet pottemuld. Det er vigtigt, at pottemulden forbliver fugtig, men ikke for våd. Brug gerne speciel pottemuld til stueplanter.

  Jorden skal være godt drænet og let syrlig, med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,5. Undgå stillestående vand og sørg for tilstrækkeligt lys og luftighed i jorden. Brug af pottejord specielt til stueplanter kan fremme vækst og blomstring.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men undgå at jorden bliver for våd. Placer planten på et lyst sted, men undgå direkte sollys. Fjern regelmæssigt visne blomster for at forlænge blomstringen.

  For at rense planten kan du bruge en blød børste eller en fugtig klud til at fjerne støv fra bladene. Undgå brug af olierede produkter på bladene, da dette kan beskadige planten. Regelmæssig rengøring hjælper med at holde planten sund.

  De Cyclamen Canto F1 White with Eye har brug for klart, indirekte sollys. Placer planten et sted, hvor den får tilstrækkeligt lys, men undgå direkte sollys for at undgå forbrænding. Det anbefales at dreje planten regelmæssigt for en jævn blomstring.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 15 og 20 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstreme temperaturer eller træk. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for en god vækst og blomstring.

  Luftfugtigheden for stueplanter bør generelt ligge mellem 40% og 60%. Sørg for god luftcirkulation og undgå for tør luft ved regelmæssig at sprøjte. For høj luftfugtighed kan forårsage skimmelsvamp og rådproblemer, så sørg for, at omgivelserne ikke er for fugtige.

  Den ideelle surhedsgrad i jorden for stueplanter ligger normalt mellem pH 6 og pH 7. En for sur eller for basisk jord kan forstyrre optagelsen af næringsstoffer og hæmme plantens vækst. Derfor er det vigtigt at kontrollere jordens pH-værdi regelmæssigt og om nødvendigt justere den.

  Brug en generel husplante gødning under vækstsæsonen for optimal vækst og blomstring. Overgødning kan føre til rodforbrænding, så følg den anbefalede dosis på emballagen. Vand planterne regelmæssigt efter at have tilsat gødning for at sikre en god optagelse af næringsstofferne.

 • Beskrivelse

  Cyclamen Canto F1 White with Eye er en smuk plante med hvide blomster og et iøjnefaldende farvet øje i midten. Blomsterne har en elegant udstråling og blomstrer rigeligt i løbet af sæsonen. Bladene på denne plante er ofte mørkegrønne i farve og har en hjerteformet form. Cyclamen Canto F1 White with Eye er et populært valg til indendørs dekoration og tilføjer et strejf af skønhed i ethvert rum. Denne plante kræver lidt pleje og opmærksomhed, men med den rette pleje kan den blomstre længe og blive et ægte blikfang i hjemmet.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.