Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange

Chrysanthemum

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange er en smuk plante med lyseorange blomster og en frodig vækst. Blomsterne har et stort antal kronblade, hvilket giver et fyldigt og frodigt udseende. Planten blomstrer længe og er meget velegnet som potteplante eller som bedplante i haven. Det er en stærk og nem at vedligeholde plante, der trives godt i fuld sol eller halvskygge. Chrysanthemum Multiflora Conaco Orange er et skønt tilføjelse til enhver have på grund af sine iøjnefaldende og farverige blomster.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange er ikke stedsegrøn og mister sit løv om vinteren. Det er en haveplante, der blomstrer om efteråret og derefter visner. Det er derfor ikke en stedsegrøn plante.

  Denne haveplante er hårdfør ned til cirka -5 grader Celsius. Det er vigtigt at beskytte planten under streng frost med f.eks. muld eller en beskyttelsespose. Om foråret kan de døde dele af planten beskæres tilbage.

  Ja, Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange er en nem at vedligeholde haveplante. Den kræver regelmæssig vanding og beskæring for at forblive sund. Det er bedst at plante den i veldrænet jord og i fuld sol.

  Chrysanten har brug for cirka 30-45 cm plads til at vokse og sprede sig. Sørg for tilstrækkelig afstand mellem planterne, så de trives godt. Tag også højde for plantens højde, når du bestemmer pladsen.

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange er en plante, der trives godt i fuld sol eller halvskygge. Det er vigtigt, at planten får tilstrækkeligt med lys for at vokse og blomstre godt. I skygge kan plantens vækst og blomstring blive reduceret.

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange har brug for regelmæssig vand, især i tørre perioder. Det anbefales at holde jorden fugtig, men ikke lade den blive gennemblødt. Generelt bør planten vandes en til to gange om ugen.

  Ja, Chrysanthemum tiltrækker sommerfugle og bier på grund af deres klare farver og nektarfyldte blomster. Dette gør dem til en værdifuld tilføjelse til haver for bestøvere. Planter, der tiltrækker insekter, kan hjælpe med at fremme biodiversitet i haven.

  Haveplanter som denne Chrysanthemum tiltrækker forskellige insektarter, der er vigtige for biodiversiteten. De bidrager til økosystemet og tilbyder mad og skjulesteder for bier, sommerfugle og andre nyttige dyr. Så det er absolut godt for biodiversiteten at have denne plante i haven.

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange blomstrer fra august til september, og blomstringen kan vare i flere uger. Planten blomstrer om sensommeren og tidlig efterår.

  Ja, Chrysanthemum Multiflora Conaco Orange kan tåle fuld sol og vil trives godt her. Det er vigtigt at give planten tilstrækkeligt med vand i varme perioder. Hold jorden fugtig, men ikke gennemblødt.

  Nej, Chrysanthemum Indicum Multiflora Conaco Orange er ikke spiselig. Den bruges primært som en dekorativ havplante på grund af de iøjnefaldende orange blomster. Spiselige krysantemum er en anden type og bruges primært i asiatiske retter.

  Ja, Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange har en lyddæmpende effekt, da planter absorberer lydsvingninger. Dette kan hjælpe med at reducere lydniveauet i haven. Effekten er dog begrænset og afhænger af forskellige faktorer som plantens størrelse og miljøet.

 • Det anbefales at beskære chrysantplanten regelmæssigt for at fremme væksten og blomstringen. Fjern døde blomster og grene for at holde planten sund. Beskær planten om foråret og sommeren for at bevare en kompakt form.

  Giv planten regelmæssigt vand, især i tørre perioder. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men ikke gennemvædet. Vand ved roden og undgå at gøre bladene våde.

  For denne plante anbefales det at bruge let og veldrænet pottemuld. Dette sikrer optimal vækst og blomstring. Det er vigtigt at gøde pottemulden regelmæssigt og give planten tilstrækkeligt med vand.

  Denne plante trives bedst i godt drænet jord med en gennemsnitlig frugtbarhed. Sørg for, at jorden er let sur til neutral. En regelmæssig tilførsel af næringsstoffer vil fremme plantens sundhed og vækst.

  Denne plante trives bedst på en solrig placering med veldrænet jord. Undgå for fugtig jord og placer planten et beskyttet sted mod hård vind. Planten kan både placeres i jorden og i potter.

  Det anbefales at beskytte Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange mod frost om vinteren. Dette kan gøres ved at dække planten med et lag af blade eller halm. Sørg også for, at planten ikke står for vådt for at undgå rådne rødder.

  Planten kræver regelmæssig vanding og skal placeres et solrigt sted. Det er vigtigt at fjerne visne blomster regelmæssigt for at fremme ny blomstring. Gød planten med jævne mellemrum i løbet af vækstsæsonen.

  For haveplanter som disse anbefales det at gøde regelmæssigt i vækstsæsonen, fra foråret til efteråret. Brug en gødningsmiddel specielt til blomstrende planter for at fremme blomstringen og sørg for en afbalanceret ernæring for at holde planten sund. Det er vigtigt at følge den anbefalede dosering på emballagen for at undgå overgødning.

  At mulche med organisk materiale hjælper med at holde jorden fugtig og reducere ukrudtsvækst. Det kan også beskytte rødderne mod ekstreme temperaturer. Tilføj en lag mulch årligt om foråret for optimal vækst og blomstring.

  De Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange trives bedst i en jord med en let sur til neutral pH-værdi. En pH-værdi mellem 5,5 og 7,0 er ideel for denne plantesort. Sørg for, at jorden er veldrænet for at undgå rodædling.

  For at bekæmpe skadedyr på haveplanter er det bedst at bruge naturlige fjender, såsom mariehøns eller snyltehvepse. Derudover kan du også bruge miljøvenlige bekæmpelsesmidler, såsom neemolie eller pyrethrum. Sørg også for, at planten er sund og stærk, da det gør den mindre modtagelig for skadedyr.

 • Beskrivelse

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Multiflora Conaco Orange er en smuk plante med lyseorange blomster og en frodig vækst. Blomsterne har et stort antal kronblade, hvilket giver et fyldigt og frodigt udseende. Planten blomstrer længe og er meget velegnet som potteplante eller som bedplante i haven. Det er en stærk og nem at vedligeholde plante, der trives godt i fuld sol eller halvskygge. Chrysanthemum Multiflora Conaco Orange er et skønt tilføjelse til enhver have på grund af sine iøjnefaldende og farverige blomster.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.