Sutera Bacopa Cabana Trailing Lavender

Sutera

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Sutera Bacopa Cabana Trailing Lavender er en smuk hængeplante med overdådige lavendelfarvede blomster, der spreder en subtil sød duft. Planten vokser hurtigt og kan blive op til 30 cm lang, hvilket gør den til et perfekt valg til hængekurve eller blomsterkasser. Blomsterne blomstrer fra foråret til efteråret og tiltrækker bier og sommerfugle. Denne plante trives bedst på en solrig placering og kræver regelmæssig vanding for at forblive sund. Med dens frodige blomsterflor tilføjer Sutera Bacopa Cabana Trailing Lavender en touch af farve og elegance til enhver have eller altan.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, planten beholder deres grønne blade hele året. Du kan nyde de grønne blade selv i vintermånederne. Det er et smukt valg til en haveplante, der tilføjer interesse året rundt i haven.

  De Sutera Bacopa Cabana Trailing Lavender er hårdfør ned til -5 grader Celsius. Om vinteren er det vigtigt at beskytte planten mod frost. Hold planten frostfri i et køligt rum eller dæk den med et tykt lag halm eller blade.

  Planten er nem at vedligeholde og kræver lidt pleje. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt vand og sørge for tilstrækkeligt sollys. Derudover er det en god idé at fjerne visne blomster regelmæssigt for at sikre langvarig blomstring.

  Denne plante har brug for tilstrækkelig plads til at vokse og sprede sig. Sørg for, at der er nok plads mellem planterne for at muliggøre luftcirkulation. Placer planten i en rummelig potte eller i jorden for optimal vækst.

  Denne plante vokser bedst i fuld sol eller let skygge. I fuld skygge vil planten sandsynligvis ikke trives godt, og blomstringen kan blive reduceret. Sørg derfor for tilstrækkeligt sollys for optimal vækst og blomstring.

  Planten skal have regelmæssigt vand, især i tørre perioder. Det anbefales at holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Generelt har planten brug for vand ca. 2-3 gange om ugen.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af de farverige blomster og nektar, de producerer. Det er en smuk tilføjelse til en have for at tiltrække disse nyttige bestøvere.

  Haveplanter bidrager til biodiversitet ved at tiltrække bier, sommerfugle og andre insekter. De tilbyder mad og skjulesteder, hvilket giver mulighed for, at plantearter og dyr i din have kan trives. Det er vigtigt at have en mangfoldighed af planter i din have for at fremme en sund og afbalanceret biodiversitet.

  Denne plante begynder normalt at blomstre fra maj til begyndelsen af efteråret. Blomstringsperioden kan vare ca. 4-5 måneder, afhængigt af pleje og miljøforhold.

  Ja, denne plante kan godt tåle fuld sol. Det er vigtigt at give planten tilstrækkeligt med vand, når den står i fuld sol. Det kan være nødvendigt at give planten lidt ekstra beskyttelse ved ekstrem varme.

  Nej, denne plante er ikke spiselig. Det er en dekorativ haveplante og ikke egnet til forbrug. Det anbefales ikke at indtage nogen dele af denne plante.

  Ja, som en haveplante har denne plante nogle grad af lyddæmpende egenskaber ved at absorbere lydbølger med hjælp fra blade og stængler. Dog kan den ikke betragtes som en meget effektiv lyddæmper sammenlignet med specifikt lydisolerende materialer.

 • Du kan let beskære planten efter blomstringen for at stimulere væksten og bevare en mere kompakt form. Fjern regelmæssigt døde eller tørrede blade og blomster. Beskær lange skud tilbage for at holde planten pænt fyldig og busket.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, især i varmere perioder. Sørg for, at jorden altid forbliver let fugtig, men ikke våd. Giv helst vand nederst på planten for at forhindre mugdannelse.

  Pottemuld til haveplanter skal være godt drænet og rig på næringsstoffer. Det er vigtigt, at pottemulden er let sur til neutral. Sørg for, at pottemulden holdes regelmæssigt fugtig, men ikke for våd.

  Jordkvaliteten skal være god og veldrænet for planten, og helst rig på organisk materiale. Sørg for, at jorden holder tilstrækkeligt med fugt, men ikke bliver for våd. En let sur til neutral pH-værdi er ideel for denne plante.

  Denne plante foretrækker en placering i fuld sol til halvskygge. Det er vigtigt, at jorden er veldrænet. Planten trives godt i potter, hængekurve eller i bede.

  Sørg for vinterbeskyttelse ved at beskytte planten mod frost ved f.eks. at anvende halm eller muld. Placer planten på et beskyttet sted og undgå for våd jord om vinteren. Beskær de døde dele af planten væk om foråret for at fremme væksten.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, men undgå at rødderne bliver for våde. Brug en generel gødning til blomstrende planter for at fremme væksten. Fjern regelmæssigt døde blomster for at stimulere blomstringen.

  Det er vigtigt at gøde havenplanter regelmæssigt, især i vækstsæsonen. Brug en balanceret gødning, der er specielt udviklet til blomstrende planter. Følg anvisningerne på emballagen for korrekt dosering og hyppighed.

  Mulching er dækningen af jorden omkring planter med organisk materiale, såsom kompost, barkflis eller blade. Dette hjælper med at holde på fugtigheden, undertrykke ukrudt og regulere jordtemperaturen. Det kan også tilføje næringsstoffer til jorden og skabe et sundere vækstmiljø for planterne.

  Jordens surhedsgrad skal være neutral til let sur for optimal vækst af denne plante. En pH-værdi mellem 6,0 og 7,0 anbefales. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og justere den med kalk eller svovl efter behov.

  For at bekæmpe skadedyr på denne plante kan du tage forebyggende foranstaltninger såsom regelmæssigt at inspicere for bladlus, trips og hvide fluer. Naturlige fjender som marihøner og svirrefluer kan også hjælpe med at bekæmpe skadedyr. Hvis der er en alvorlig skade, kan du bruge biologiske bekæmpelsesmidler.

 • Beskrivelse

  Sutera Bacopa Cabana Trailing Lavender er en smuk hængeplante med overdådige lavendelfarvede blomster, der spreder en subtil sød duft. Planten vokser hurtigt og kan blive op til 30 cm lang, hvilket gør den til et perfekt valg til hængekurve eller blomsterkasser. Blomsterne blomstrer fra foråret til efteråret og tiltrækker bier og sommerfugle. Denne plante trives bedst på en solrig placering og kræver regelmæssig vanding for at forblive sund. Med dens frodige blomsterflor tilføjer Sutera Bacopa Cabana Trailing Lavender en touch af farve og elegance til enhver have eller altan.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.