Vriesea Draco P

Vriesea

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Vriesea Draco P er en speciel plante på grund af dens iøjnefaldende blade og farver. Denne plante har aflange grønne blade, der er røde i kanten. Vriesea Draco P har en stærk og robust struktur og trives godt på et lyst sted med indirekte sollys. Den kræver minimal pleje og blomstrer lejlighedsvis med smukke blomster i forskellige farver. Denne plante er en berigelse for ethvert interiør og bringer en tropisk stemning ind i hjemmet.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Vriesea Draco P er generelt en let at vedligeholde stueplante. Den kræver ikke meget vand eller sollys og kræver kun lidt speciel pleje. Sørg for en lys placering og regelmæssig vanding er tilstrækkeligt.

  Ja, denne plante har brug for masser af lys for at trives optimalt. Placer den et lyst sted, men undgå direkte sollys. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med naturligt lys for at forblive sund.

  Stueplanter som denne har normalt brug for vand en gang om ugen. Sørg for, at jorden ikke bliver for våd, men heller ikke tørrer helt ud mellem vandingerne. Hold bladene rene og spray dem regelmæssigt med vand for optimal vækst.

  Planten kan ikke lide direkte sollys, men kan tåle lidt indirekte sollys. Det er vigtigt at holde planten ude af den skarpe sol for at undgå forbrænding af bladene. Placer planten et sted med klart, indirekte lys for det bedste resultat.

  Ja, Vriesea Draco P elsker varme og trives bedst ved en konstant temperatur mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for kulde træk eller ekstreme temperatursvingninger. Det bedste er at placere planten et varmt og beskyttet sted.

  De Vriesea Draco P blomstrer normalt om foråret og kan blomstre indtil sommeren. Blomstringsperioden kan vare fra flere uger til flere måneder.

  Ja, denne plante er luftrensende og hjælper med at forbedre luftkvaliteten i hjemmet. Den filtrerer skadelige stoffer fra luften og skaber et sundere miljø at leve i. Det gør den derfor til et godt valg som en stueplante.

  Ja, planten trives bedst ved en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at placere planten et sted, hvor temperaturen er inden for dette interval for optimal vækst og blomstring. Det kan være, at planten ikke vokser eller blomstrer så godt, hvis den udsættes for ekstreme temperaturer uden for dette interval.

 • Det er ikke nødvendigt at beskære bladene på denne plante regelmæssigt. Hvis bladene begynder at blive gule eller brune, kan de forsigtigt skæres af med en skarp saks. Beskær døde, beskadigede eller syge blade for at opretholde plantens sundhed.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men sørg for, at jorden ikke er konstant gennemblødt. Sørg for at vande planten, når det øverste lag jord føles tørt. I vinterperioden kan vandbehovet være reduceret.

  Det anbefales at plante Vriesea Draco P i en god drænet pottemuld, der også holder på fugten. Undgå pottemuld, der forbliver for våd, da dette kan føre til rodæd. Brug en blanding af pottemuld til stueplanter og eventuelt lidt ekstra orkideemuld for optimal vækst.

  Indendørs planter trives bedst i en godt drænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Sørg for, at jorden indeholder tilstrækkelige næringsstoffer og gød din plante regelmæssigt. Det er vigtigt at omplante planten regelmæssigt for at opretholde jordkvaliteten.

  Planten har brug for klart, indirekte lys og regelmæssig vanding. Sørg for, at pottemulden altid er fugtig, men ikke gennemvædet. Giv planten lejlighedsvis plantenæring for at forblive sund.

  Du kan støve bladene af denne plante med en blød klud for at forhindre støvopsamling. Brug lunkent vand til forsigtigt at fjerne eventuelle snavsrester på bladene. Husk at rengøre potten lejlighedsvis for at forhindre skimmeldannelse.

  De Vriesea Draco P har brug for masser af lys for at trives godt. Placér planten helst et sted med masser af indirekte sollys. Undgå direkte sollys for at undgå forbrænding af bladene.

  Den ideelle temperatur for denne plante er mellem 18 og 24 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for temperatursvingninger og træk. En konstant temperatur vil fremme plantens vækst og sundhed.

  Luftfugtigheden for denne plante bør ligge mellem 50% og 70% for at forblive sund. Sørg for, at miljøet ikke er for tørt, især i vintermånederne. Regelmæssig vanding af bladene og jorden hjælper med at holde luftfugtigheden på et passende niveau.

  Planten kræver en let sur til neutral jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 7,0. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere jordens surhedsgrad for at fremme optimal vækst og sundhed. Brug af specialjord til stueplanter kan hjælpe med at opretholde den korrekte pH-værdi.

  Giv planten hver anden uge flydende gødning til stueplanter i løbet af vækstsæsonen. Brug kun gødning om vinteren, når planten aktivt vokser. Undgå overgødskning for at undgå skade på rødderne.

 • Beskrivelse

  Vriesea Draco P er en speciel plante på grund af dens iøjnefaldende blade og farver. Denne plante har aflange grønne blade, der er røde i kanten. Vriesea Draco P har en stærk og robust struktur og trives godt på et lyst sted med indirekte sollys. Den kræver minimal pleje og blomstrer lejlighedsvis med smukke blomster i forskellige farver. Denne plante er en berigelse for ethvert interiør og bringer en tropisk stemning ind i hjemmet.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.