Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink

Antirrhinum

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink er en smuk blomstrende plante med lyserøde blomster, der ligner små tryllestave. Denne plante bliver ofte plantet i bede, stenbede og containere på grund af de iøjnefaldende blomster og langvarige blomstring. Den har en kompakt vækst og når en højde på cirka 30-40 cm. Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink tiltrækker sommerfugle og bier og trives bedst i veldrænet jord i fuld sol. Denne plante er perfekt til at tilføje farve til haven og kan blomstre både om sommeren og om efteråret.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Nej, Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink er ikke en stedsegrøn plante. Det er en årlig haveplante, der vil tabe sine blade om vinteren. Det er derfor en sæsonbestemt plante.

  Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink er generelt hårdfør ned til -5 grader Celsius. Det er en haveplante, der er godt modstandsdygtig over for mild frost, men det anbefales at give ekstra beskyttelse ved hård frost. Det er vigtigt at beskytte planten godt om vinteren for at undgå skader.

  Ja, denne plante er let at vedligeholde og kræver lidt pleje. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt vand og sørge for tilstrækkeligt sollys. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen.

  Denne plante har brug for cirka 20-30 cm plads for at kunne vokse godt. Sørg for, at der er tilstrækkeligt med plads mellem planterne for at muliggøre luftcirkulation. Tag hensyn til plantens vækstplads, når de bliver større.

  Denne plante trives bedst i fuld sol, men kan også klare sig rimeligt godt i halvskygge. Det er vigtigt, at planten får tilstrækkeligt med lys for at trives godt. Blomstringen kan være mindre frodig i skyggen.

  Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink har brug for vand gennemsnitligt en til to gange om ugen, afhængigt af vejret. Det er vigtigt, at jorden forbliver fugtig, men ikke for våd. Vær opmærksom på udtørring under varme sommerdage.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af den nektar, de producerer, og de klare farver på blomsterne. Det er et godt valg til haver, der ønsker at bidrage til biodiversiteten og tiltrække nyttige insekter.

  Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink er attraktiv for bestøvere som bier og sommerfugle, hvilket bidrager til biodiversiteten i haven. Det skaber et varieret økosystem og giver mad og skjulesteder til forskellige insekter. Det er en værdifuld tilføjelse til en biodivers have.

  Denne plante blomstrer fra juni til september, og blomstringsperioden varer i gennemsnit 10-12 uger. Blomsterne kan være en smuk tilføjelse til din have i løbet af sommermånederne.

  Ja, Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink kan godt tåle direkte sollys. Det er en haveplante, der trives i solrige forhold. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med vand i varme perioder.

  Nej, planten er ikke spiselig og må ikke indtages. Det er en dekorativ haveplante, der er beregnet til visuel tiltrækningskraft i haven. At indtage den kan være skadeligt for helbredet.

  Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink har ingen specifikke egenskaber, der tyder på lyddæmpning. Generelt betragtes haveplanter ikke som lyddæmpende. Effekten af lyddæmpning opnås primært gennem materialer som isolering og gardiner.

 • For at holde planten i form og fremme mere blomsterdannelse, anbefales det at fjerne visnede blomster regelmæssigt. Dette kan gøres ved blot at klippe stænglerne med blomsterne af. Beskær også planten efter blomstringsperioden for at fremme væksten.

  Planten har brug for regelmæssig vand, især i tørre perioder. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men ikke for våd. Giv vand ved roden og undgå at sprøjte bladene for at undgå skimmel.

  Planten kaldet Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink trives bedst i godt drænet pottemuld. Denne pottemuld sikrer, at planten får tilstrækkeligt med fugt og næring for at forblive sund. Det er vigtigt at udskifte eller supplere pottemulden regelmæssigt for at fremme plantens vækst.

  Haveplanten Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink trives bedst i veldrænet jord med en gennemsnitlig til god jordkvalitet. Sørg for en pH-neutral jord med tilstrækkelige næringsstoffer og undgå vandoversvømmelse for at holde planten sund. Regelmæssig kontrol af jordkvaliteten og gødskning om nødvendigt vil fremme plantens vækst og blomstring.

  Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink trives bedst på en solrig placering i veldrænet jord. Det er vigtigt, at planten får tilstrækkeligt med lys for at kunne vokse og blomstre ordentligt. Sørg for, at jorden ikke er for våd for at undgå rodæd.

  Haveplanter som disse kræver generelt ikke meget beskyttelse om vinteren, da de er godt rustet til kolde temperaturer. Hvis vinteren bliver ekstremt kold, kan det hjælpe at dække planten med muld eller blade for at beskytte rødderne. Sørg også for, at planten har veldrænet jord for at undgå frostskader.

  Planten har brug for regelmæssig vand, sørg for at jorden ikke tørrer ud. Fjern visne blomster for at fremme ny blomstring. Gød planten om foråret for de bedste vækstresultater.

  Haveplanter har brug for regelmæssig fodring for at forblive sunde og vokse godt. Brug en generel gødning til blomstrende planter om foråret og sommeren. Følg instruktionerne på emballagen for den korrekte dosering og hyppighed.

  Det er vigtigt at mulche denne plante om foråret for at holde på fugt og undertrykke ukrudt. Brug organisk materiale som kompost eller barkflis som mulch. Sørg for, at mulchlaget ikke ligger for tæt på plantens stængler for at undgå skimmeldannelse.

  Denne plante trives bedst i en jord med en let sur til neutral pH-værdi. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og justere den om nødvendigt. En pH-værdi mellem 6 og 7 er ideel for en sund vækst af planten.

  Til bekæmpelse af skadedyr i disse haveplanter kan der bruges biologiske bekæmpelsesmidler som naturlige fjender eller specifikke bakterier. Derudover kan fysiske metoder såsom manuel fjernelse af insekter eller brug af insektfælder også anvendes. Det er vigtigt at kontrollere planterne regelmæssigt for tegn på skadedyr og hurtigt gribe ind for at forhindre yderligere skader.

 • Beskrivelse

  Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink er en smuk blomstrende plante med lyserøde blomster, der ligner små tryllestave. Denne plante bliver ofte plantet i bede, stenbede og containere på grund af de iøjnefaldende blomster og langvarige blomstring. Den har en kompakt vækst og når en højde på cirka 30-40 cm. Antirrhinum majus Luminaire Hot Pink tiltrækker sommerfugle og bier og trives bedst i veldrænet jord i fuld sol. Denne plante er perfekt til at tilføje farve til haven og kan blomstre både om sommeren og om efteråret.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.