Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara

Hibiscus rosa-sinensis

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Den Hibiscus rosa-sinensis forbedrede Sunny Ankara er en eksotisk plante med iøjnefaldende, klare gule blomster og dybgrønne blade. Det er en hybride variant, der er specielt udviklet til et solrigt og varmt miljø. Planten kan dyrkes både i jorden og i en potte og kræver regelmæssig vanding og ernæring. Den kan vokse udendørs i varme klimaer, men kan også holdes som en indendørs plante. Den Hibiscus rosa-sinensis forbedrede Sunny Ankara tilføjer et strejf af tropisk elegance til enhver have eller indendørs rum.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara er generelt let at vedligeholde. Denne plante kræver regelmæssig vanding og trives godt på en lys placering. Det er vigtigt at give planten regelmæssig næring og beskære den for at opnå en sund vækst.

  Ja, Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara har brug for meget lys. Placer den derfor på en solrig placering, helst foran et vindue mod syd. Det er vigtigt at give planten tilstrækkeligt med sollys for at forblive sund.

  Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara har brug for vand i gennemsnit en til to gange om ugen. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig mellem vandingerne. Sørg for, at planten ikke tørrer ud, men undgå også at rødderne forbliver for længe våde.

  Planten foretrækker meget lys, men direkte sollys kan forårsage forbrænding. Det er bedst at sikre sig klart, indirekte lys. Planten bør placeres et sted med masser af lys, men væk fra den skarpe sol.

  Ja, Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara trives i varme. Det er vigtigt, at temperaturen ligger mellem 18 og 27 grader Celsius, og at planten beskyttes mod træk og kulde. Placer planten på et solrigt sted for den bedste vækst og blomstring.

  Denne plante blomstrer normalt fra forår til efterår, og blomsterne blomstrer typisk i løbet af et par dage. Blomstringen kan variere afhængigt af miljøforholdene som lys og temperatur.

  Ja, Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara er en luftrensende plante. Den har potentiale til at filtrere skadelige stoffer i luften og forbedre luftkvaliteten i hjemmet. Det er et godt valg til indendørs brug for at holde luften frisk og sund.

  Ja, Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara trives bedst på et sted mellem 15 og 25 grader. Denne temperatur sikrer optimal vækst og blomstring af planten. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant stuetemperatur for at undgå stress.

 • Hibiscusplanten skal beskæres regelmæssigt for at fremme buskkuset vækst og fjerne døde eller beskadigede grene. Det anbefales at beskære planten om foråret eller lige efter blomstringen. Klip grenene til omkring en tredjedel af deres oprindelige længde for at stimulere ny vækst.

  Giv planten regelmæssigt vand for at holde jorden let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Lad det øverste lag af jorden tørre lidt mellem vandinger for at undgå rodrot. Hibiscusplanter kan lide fugtig jord, men er følsomme over for for meget vand.

  Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara har brug for god dræning pottemuld. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men ikke for våd. Brug helst en pottemuld til stueplanter med en luftig struktur.

  "Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara" trives bedst i veldrænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Sørg for, at jorden er rig på næringsstoffer og hold den regelmæssigt fugtig, men undgå vandoverløb for at undgå rådne rødder. Det anbefales at udskifte pottemulden eller ompotte planten en gang hvert par år.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, sørg for at jorden altid er fugtig, men ikke for våd. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys. Fjern regelmæssigt døde blade og giv lejlighedsvis gødning for en sund vækst.

  For at rense planten kan du tørre bladene af med en blød klud eller give dem en lunken brusebad for at fjerne støv. Fjern også regelmæssigt døde eller beskadigede blade for at holde planten sund. Undgå at bruge kemiske rengøringsmidler, da de kan beskadige planten.

  Planten har brug for masser af lys og trives bedst et sted med klart, indirekte sollys. Placer planten derfor i nærheden af et vindue mod syd eller vest for tilstrækkelig lysindfald. Sørg for, at planten ikke får for meget direkte sollys for at undgå forbrænding.

  Den optimale temperatur for denne plante ligger mellem 18 og 24 grader Celsius. Sørg for, at planten er beskyttet mod træk og kolde temperaturer. Hold planten væk fra træk og ekstreme temperatursvingninger.

  Stueplanter som Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara trives godt ved en luftfugtighed mellem 60% og 70%. Sørg for, at luftfugtigheden ikke bliver for lav ved at sprøjte regelmæssigt eller bruge en luftfugter. For tør luft kan føre til tørre blade og problemer med plantens vækst.

  Stueplanter som Hibiscus rosa-sinensis Improved Sunny Ankara trives i en jord med en let sur til neutral pH-værdi. En pH-værdi mellem 5,5 og 6,5 er ideel for disse planter. Sørg for, at jorden er veldrænet for at undgå rodæd.

  Hibiscusen har regelmæssigt brug for gødning under vækstsæsonen. Brug en afbalanceret gødning med et højere fosforindhold for at fremme blomstringen. Gød planten en gang hver anden uge om foråret og sommeren, og reducer gødningen om efteråret og vinteren.

 • Beskrivelse

  Den Hibiscus rosa-sinensis forbedrede Sunny Ankara er en eksotisk plante med iøjnefaldende, klare gule blomster og dybgrønne blade. Det er en hybride variant, der er specielt udviklet til et solrigt og varmt miljø. Planten kan dyrkes både i jorden og i en potte og kræver regelmæssig vanding og ernæring. Den kan vokse udendørs i varme klimaer, men kan også holdes som en indendørs plante. Den Hibiscus rosa-sinensis forbedrede Sunny Ankara tilføjer et strejf af tropisk elegance til enhver have eller indendørs rum.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.