Impatiens (New Guinea Grp) Magnifico Red Flame

Impatiens (New Guinea Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Impatiens Magnifico Red Flame er en smuk og farverig blomstrende plante med lyse røde blomster. Blomsterne har et iøjnefaldende og livligt udseende, der straks fanger opmærksomheden. Denne plante tilhører New Guinea gruppen og er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Bladene er mørkegrønne og giver en smuk kontrast til de kraftigt farvede blomster. Impatiens Magnifico Red Flame er en nem plante at passe på, der blomstrer længe og bringer en glad stemning til enhver have eller rum.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Impatiens (New Guinea Grp) Magnifico Red Flame er stedsegrøn. Planten beholder sine blade hele året rundt, hvilket gør den til en ideel permanent og farverig tilføjelse til haven, selv i vintermånederne.

  Denne plante er ikke vinterhårdfør og skal overvintre frostfrit. Det anbefales at bringe planten indenfor i kolde perioder. De kan ikke tåle temperaturer under 10 grader Celsius.

  Ja, Impatiens (New Guinea Group) Magnifico Red Flame er let at vedligeholde og kræver lidt speciel pleje. Det er en stærk og sund haveplante, der trives godt i fugtig, veldrænet jord og foretrækker delvis skygge. Regelmæssig vanding og fjernelse af visne blomster vil hjælpe med at holde planten sund.

  For at plante disse havplanter er der brug for cirka 20-25 centimeter plads pr. plante. Sørg for, at planterne har tilstrækkelig plads til at vokse og udvikle sig. Tag også højde for plantens højde og bredde, når du bestemmer pladsen.

  Ja, planten vokser godt i skyggen. Som haveplante tåler den skyggefulde steder og vil fortsætte med at trives med regelmæssig vanding. Sørg for, at jorden er veldrænet for at forhindre rod råd.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, især i tørre perioder. Det anbefales at holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Afhængigt af vejret kan det være nødvendigt at give planten vand 1-2 gange om ugen.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af de klare farver og den søde nektar, de producerer. Dette bidrager til biodiversiteten i haven ved at tiltrække disse nyttige bestøvere. Det er en smuk tilføjelse til en blomsterhave.

  Impatiens (New Guinea Grp) Magnifico Red Flame er en haveplante, der bidrager til biodiversiteten ved at tiltrække insekter med sine nektarfyldte blomster. Det kan være et supplement til en biodivers have med forskellige typer af planter og blomster. Det giver farve og liv i haven, hvilket positivt kan bidrage til biodiversiteten i området.

  Denne plante blomstrer fra slutningen af foråret til begyndelsen af efteråret, og blomstringen kan vare op til 4 måneder.

  Impatiens (New Guinea Grp) Magnifico Red Flame kan ikke tåle direkte sollys godt, det er bedre at placere planten i halvskygge. For meget direkte sollys kan forbrænde bladene. Det anbefales at give planten beskyttelse mod den skarpe sol.

  Nej, planten er ikke spiselige og anbefales ikke til forbrug. Det er vigtigt kun at spise planter, der er specielt dyrket til menneskelig forbrug for at undgå sundhedsrisici.

  Planten dæmper ikke lyd.

 • Du kan regelmæssigt beskære planten for at fremme væksten og bevare en kompakt form. Fjern regelmæssigt døde blomster og gule blade for at holde planten sund. Når du beskærer, er det vigtigt at bruge skarpe og rene beskærersakse.

  Planten har brug for regelmæssig vand, især i varme sommermåneder. Sørg for at jorden forbliver fugtig, men ikke for vandig. Giv vand ved plantens base for at forebygge svampesygdomme.

  Denne plante trives bedst i veldrænet pottemuld med tilstrækkelige næringsstoffer. Det er vigtigt at give regelmæssigt vand og holde pottemulden fugtig, især i varme perioder. Brug af en langsomt virkende gødning kan hjælpe med at holde planten sund og blomstrende.

  Denne plante trives bedst i veldrænet jord med en gennemsnitlig frugtbarhed. Jorden skal være fugtig og humusrig for optimal vækst og blomstring. Sørg for, at jorden ikke bliver for våd for at forhindre rodråd.

  Denne plante trives bedst på et sted i halvskygge til skygge. Undgå direkte sollys og sørg for en beskyttet placering mod hård vind. Jorden skal være godt drænet for at undgå rodrot.

  Om vinteren kan haveplanter som Impatiens (New Guinea Grp) Magnifico Red Flame beskyttes ved at dække dem til med et tykt lag muld eller blade. Planter i potter kan også flyttes til en beskyttet placering såsom et drivhus eller en orangeri. Sørg desuden for, at planterne ikke får for meget vand i løbet af de koldere måneder.

  Planten kræver regelmæssig vanding, især i varme perioder. Fjern regelmæssigt visne blomster for at forlænge blomstringsperioden og gød planten ugentligt i vækstsæsonen. Placer planten på et sted med halvskygge eller skygge for optimal vækst.

  Haveplanter som disse har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen for at sikre en sund vækst og blomstring. Brug en afbalanceret gødning specielt til blomstrende planter i henhold til anvisningerne på emballagen. Overgødskning kan føre til rodforbrænding, så vær forsigtig med mængden af gødning, du bruger.

  Mulching er vigtigt for denne plante, da det beskytter rødderne mod temperatursvingninger og holder jorden fugtig. Brug organisk materiale som blade, halm eller træflis som mulch. Påfør et lag på ca. 5 til 7 centimeter omkring planten, men sørg for at stammen forbliver fri for mulch.

  Den ideelle surhedsgrad af jorden for Impatiens (New Guinea Grp) Magnifico Red Flame planten er let sur til neutral. En pH-værdi mellem 6 og 7 anbefales for optimal vækst og blomstring. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den.

  For skadedyrsbekæmpelse hos haveplanter som Impatiens (New Guinea Grp) Magnifico Red Flame, kan du tage forebyggende foranstaltninger såsom regelmæssig kontrol af bladlus, trips og spindemider. Om nødvendigt kan du behandle med biologiske eller kemiske bekæmpelsesmidler. Sørg også for god luftcirkulation og undgå overgødning for at forebygge skadedyr.

 • Beskrivelse

  Impatiens Magnifico Red Flame er en smuk og farverig blomstrende plante med lyse røde blomster. Blomsterne har et iøjnefaldende og livligt udseende, der straks fanger opmærksomheden. Denne plante tilhører New Guinea gruppen og er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Bladene er mørkegrønne og giver en smuk kontrast til de kraftigt farvede blomster. Impatiens Magnifico Red Flame er en nem plante at passe på, der blomstrer længe og bringer en glad stemning til enhver have eller rum.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.