Kalanchoe blossfeldiana gevuld 'Nicole'

Kalanchoe gevuld

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Kalanchoe blossfeldiana 'Nicole' er en kompakt og blomstrende stueplante. Den har tykke grønne blade og producerer klare røde blomster, der blomstrer i lang tid. 'Nicole'-varianten er specielt avlet for sine fyldte blomster, der tilføjer et ekstra dekorativt element til planten. Det er en nem plante at vedligeholde, der kræver lidt pleje og trives godt på en solrig placering. Denne Kalanchoe er et farverigt tilføjelse til enhver indretning og bringer glæde og liv til rummet.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Kalanchoe planter er generelt lette at vedligeholde. De har brug for lidt vand og trives godt i klart indirekte sollys. Det er vigtigt at gøde planten lejlighedsvis og fjerne gamle blomster for optimal vækst.

  Ja, Kalanchoe blossfeldiana-fyldt 'Nicole' har brug for masser af lys for at vokse og blomstre ordentligt. Placer planten på et solrigt sted med indirekte sollys for de bedste resultater. Utilstrækkeligt lys kan føre til få blomster og langstrakt vækst.

  Kalanchoe blossfeldiana skal have vand cirka en gang om ugen. Sørg for, at jorden tørrer ud mellem vandingerne for at undgå rådne rødder. Det er vigtigt ikke at give planten for meget vand.

  Kalanchoe blossfeldiana fyldt 'Nicole' elsker meget lys, men er følsom over for skarpe solstråler. Det er bedst at beskytte planten mod direkte sollys for at undgå forbrændinger. Placer planten et lyst sted, men ikke i fuld sol.

  Ja, denne plante kan lide varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og kolde temperaturer for optimal vækst og blomstring. Det anbefales at placere planten et varmt og solrigt sted.

  Denne plante blomstrer normalt i månederne februar, marts og april, og blomstringsperioden kan vare op til 8 uger.

  Ja, denne plante har luftrensende egenskaber. Det kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten i hjemmet ved at filtrere skadelige stoffer og producere oxygen. Det er et godt valg til hjemmet.

  Ja, Kalanchoe blomstrer bedst på et sted med en temperatur mellem 15 og 25 grader. Planten trives bedst ved denne stuetemperatur. Det er derfor vigtigt at tage hensyn til dette, når du placerer planten.

 • For at holde planten i form kan regelmæssig beskæring være nødvendig. Fjern døde eller beskadigede blade og blomster for at fremme plantens sundhed. Beskær også om nødvendigt for at kontrollere væksten og bevare formen.

  Planten har brug for lidt vand og skal tørre mellem vanding. Giv planten vand, når den øverste lag jord føles tør. Sørg for, at potten er godt drænet for at undgå rodrense.

  Denne plante trives bedst i veldrænet pottemuld, der er rig på næringsstoffer. Det er vigtigt, at pottemulden ikke bliver for våd for at undgå rodskader. Det anbefales at give planten regelmæssig plantenæring til stueplanter.

  De Kalanchoe blossomfeldiana fyldte 'Nicole' vokser bedst i en godt drænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Jorden skal holdes fugtig, men ikke for våd. Det er vigtigt at gøde regelmæssigt i vækstperioden.

  Vand planten regelmæssigt, men undgå at jorden bliver for våd. Placer planten et sted med masser af lys, men undgå direkte sollys. Gød planten en gang om måneden i vækstsæsonen.

  Planten kan holdes støvfri ved at tage bladene forsigtigt af med en fugtig klud. Fjern regelmæssigt døde blade og blomster for at holde planten sund. Brug en mild plantespray til at rengøre bladene lejlighedsvis.

  De Kalanchoe blossfeldiana fyldt 'Nicole' har brug for masser af lys. Placér planten et sted med masser af indirekte sollys for optimal vækst. Pas på, at planten ikke bliver brændt af direkte sollys.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 18 og 22 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for kold træk eller ekstrem varme. Placér planten et sted med en konstant temperatur og undgå temperatursvingninger.

  Luftfugtigheden for indendørs planter som disse er normalt bedst mellem 50-60%. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og varmekilder, da dette kan påvirke luftfugtigheden. Regelmæssig vanding af planten kan også hjælpe med at øge luftfugtigheden.

  Kalanchoe blossfeldiana 'Nicole' trives bedst i en jord med en let sur til neutral pH-værdi. Det er vigtigt at kontrollere jordens pH-værdi regelmæssigt og justere den efter behov. Stueplanter som denne foretrækker generelt en lidt surere jord.

  Brug regelmæssigt flydende stueplante gødning under vækstperioden. Mindre gødning er nødvendig under hvileperioden om vinteren. Overgødning kan forårsage skade på rødder og blade.

 • Beskrivelse

  Kalanchoe blossfeldiana 'Nicole' er en kompakt og blomstrende stueplante. Den har tykke grønne blade og producerer klare røde blomster, der blomstrer i lang tid. 'Nicole'-varianten er specielt avlet for sine fyldte blomster, der tilføjer et ekstra dekorativt element til planten. Det er en nem plante at vedligeholde, der kræver lidt pleje og trives godt på en solrig placering. Denne Kalanchoe er et farverigt tilføjelse til enhver indretning og bringer glæde og liv til rummet.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.