Sutera Bacopa Cabana Trailing White

Sutera

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Sutera Bacopa Cabana Trailing White is een hangende plant met overvloedige witte bloemen die een charmante uitstraling geven aan elke tuin of balkon. Deze plant heeft fijne groene bladeren en groeit snel, waardoor het een populaire keuze is voor hangende manden of plantenbakken. De bloemen bloeien gedurende de zomermaanden en trekken vlinders aan. De Sutera Bacopa Cabana Trailing White heeft weinig onderhoud nodig en gedijt goed in zonnige of halfschaduwrijke locaties. Het is een uitstekende keuze voor tuinieren beginners vanwege de eenvoudige verzorgingseisen.

Zoekt u een bepaalde plant?

Wat is mijn Beeb?

 • Specialisten
 • Verzorgingstips
 • Omschrijving
 • De plant is niet groenblijvend en verliest zijn bladeren in de winter. Het is een tuinplant die bloeit in het voorjaar en de zomer. Het is belangrijk om hem in de winter goed te beschermen tegen vorst.

  Deze plant is winterhard tot ongeveer -5 graden Celsius. Het is aan te raden om de plant te beschermen bij strenge vorst. Het is een tuinplant die goed gedijt in gematigde klimaten.

  Ja, deze plant is erg makkelijk in onderhoud en heeft weinig verzorging nodig. Het enige wat je hoeft te doen is regelmatig water geven en de uitgebloeide bloemen verwijderen om de bloei te bevorderen. Deze plant gedijt goed in de volle zon of halfschaduw.

  De plant heeft ongeveer 30 tot 40 centimeter ruimte nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de plant en andere planten om luchtstroming te bevorderen. Plaats de plant op een plek waar hij voldoende zonlicht krijgt.

  Deze plant groeit het beste in de volle zon of in lichte schaduw. In te veel schaduw kan de groei belemmerd worden en kan de plant minder bloemen produceren. Het is daarom aan te raden om de plant te plaatsen op een plek waar hij voldoende zonlicht krijgt.

  De plant heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens warme periodes. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd dat de wortels in drassige grond staan. Over het algemeen kan de plant ongeveer 2-3 keer per week water nodig hebben.

  Ja, deze plant is vlinder- en bijenlokkend vanwege de aantrekkelijke bloemen en nectar die ze produceren. Het is een waardevolle toevoeging aan een tuin of patio om deze nuttige bestuivers aan te trekken.

  Ja, deze plant is goed voor de biodiversiteit omdat hij bijen en andere bestuivers aantrekt met zijn mooie bloemen. Daarnaast zorgt de plant voor een groenere omgeving wat ook bijdraagt aan de diversiteit van planten en dieren. Als tuinplant draagt hij bij aan een gevarieerde en levendige tuin.

  De plant bloeit van mei tot en met september en de bloeiperiode kan duren tot wel 5 maanden.

  Ja, de plant kan goed tegen de volle zon. Zorg er wel voor dat de grond voldoende vochtig blijft. Het is belangrijk om de plant regelmatig water te geven tijdens warme periodes.

  Nee, de "Sutera Bacopa Cabana Trailing White" is niet eetbaar. Het is een decoratieve tuinplant en geen eetbare plant. Het wordt niet aanbevolen om het te consumeren.

  Ja, tuinplanten hebben over het algemeen een beperkt vermogen om geluid te dempen vanwege hun beperkte omvang en structuur. De plant kan echter wel enige geluidsdempende eigenschappen hebben vanwege de bladeren en bloemen die geluidsgolven kunnen absorberen. Het effect zal echter beperkt zijn in vergelijking met specifiek ontworpen geluidsdempende materialen.

 • Om de plant gezond te houden en de bloei te bevorderen, kun je regelmatig dode bloemen en uitgebloeide takken verwijderen. Snoei de plant ook lichtjes na de bloei om de groei te stimuleren. Zorg ervoor dat je scherpe snoeischaar gebruikt om schade aan de plant te voorkomen.

  De plant heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens warme periodes. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd dat de wortels in water staan. Geef bij voorkeur water in de ochtend of avond om verdamping te minimaliseren.

  Deze plant vereist goed doorlatende potgrond voor een gezonde groei. Zorg ervoor dat de potgrond licht vochtig blijft, maar niet te nat. Gebruik bij voorkeur potgrond met toegevoegde meststoffen voor optimale voeding.

  Deze planten gedijen het beste in goed doorlatende grond met een gemiddelde tot hoge vruchtbaarheid. Het is belangrijk dat de bodem vochtig blijft maar niet te nat wordt. Een regelmatige toevoer van voedingsstoffen via meststof zal de groei en bloei van de plant bevorderen.

  Deze plant gedijt het beste op een zonnige tot licht beschaduwde plek in de tuin. Zorg ervoor dat de grond goed gedraineerd is en geef regelmatig water om de plant gezond te houden. Het is belangrijk om de plant te beschermen tegen sterke wind.

  Het is raadzaam om Tuinplanten in potten in de winter naar binnen te halen of te beschermen met een vorstbestendige doek. Zorg ervoor dat de grond niet uitdroogt en geef indien nodig nog wat water. Snoei dode takken en bladeren weg en houd de plant zo gezond mogelijk tijdens de koude maanden.

  De plant heeft regelmatig water nodig, vooral tijdens droge periodes. Hij gedijt het beste in de volle zon tot lichte schaduw. Voeg regelmatig meststof toe om de groei en bloei te bevorderen.

  Tuinplanten zoals deze hebben regelmatig voeding nodig om goed te groeien. Gebruik een evenwichtige meststof die speciaal is samengesteld voor bloeiende planten. Zorg ervoor dat de plant voldoende voedingsstoffen krijgt om gezond te blijven.

  Mulch is een laag organisch materiaal, zoals compost of houtsnippers, die rond de plant wordt geplaatst om de grond vochtig te houden en onkruidgroei te verminderen. Het kan worden aangebracht in het voorjaar om de wortels te beschermen tegen vorst en in de zomer om de planten koel te houden. Het is belangrijk om de mulchlaag regelmatig te controleren en aan te vullen indien nodig.

  De ideale zuurgraad van de bodem voor de Sutera Bacopa Cabana Trailing White is neutraal tot licht zuur, met een pH-waarde tussen de 6.0 en 7.0. Het is belangrijk dat de bodem goed gedraineerd is om wortelrot te voorkomen. Het gebruik van organisch materiaal kan helpen de zuurgraad van de bodem te verbeteren.

  Om ongedierte te bestrijden bij tuinplanten, zoals de Sutera Bacopa Cabana Trailing White, kunt u gebruik maken van natuurlijke remedies zoals neemolie of knoflookspray. Het regelmatig controleren van de plant en het verwijderen van aangetaste bladeren kan ook helpen bij het voorkomen van plagen. Bij ernstige aantasting kunt u overwegen om biologische bestrijdingsmiddelen te gebruiken.

 • Omschrijving

  De Sutera Bacopa Cabana Trailing White is een hangende plant met overvloedige witte bloemen die een charmante uitstraling geven aan elke tuin of balkon. Deze plant heeft fijne groene bladeren en groeit snel, waardoor het een populaire keuze is voor hangende manden of plantenbakken. De bloemen bloeien gedurende de zomermaanden en trekken vlinders aan. De Sutera Bacopa Cabana Trailing White heeft weinig onderhoud nodig en gedijt goed in zonnige of halfschaduwrijke locaties. Het is een uitstekende keuze voor tuinieren beginners vanwege de eenvoudige verzorgingseisen.

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

 • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
 • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
 • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.