Kalanchoe 'Mirabella Red'

Kalanchoe overig

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Kalanchoe 'Mirabella Red' er en smuk fed plante med mørkegrønne blade og søde røde blomster. De røde blomster danner en smuk kontrast med bladene og giver en glad udstråling. Planten er nem at passe og kræver kun lidt vand, hvilket gør den til en ideel stueplante for begyndere. Kalanchoe 'Mirabella Red' kan holdes både indendørs og udendørs, så længe den får tilstrækkeligt med sollys. Planten tilføjer et strejf af farve og naturlig skønhed til ethvert rum og er et populært valg til dekoration.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, planten er let at vedligeholde og kræver kun lejlighedsvis vanding. Sørg for tilstrækkeligt lys, men undgå direkte sollys. Fjern regelmæssigt visne blomster og blade for et sundt udseende.

  Ja, Kalanchoe 'Mirabella Red' har brug for masser af lys for at kunne vokse godt. Placér planten et sted med masser af indirekte sollys for de bedste resultater. Helst ikke i direkte sollys, da dette kan brænde bladene.

  Kalanchoe 'Mirabella Red' har brug for vand cirka en gang om ugen. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig mellem vandingerne, men undgå at den er gennemblødt. Sørg for, at planten ikke får tørre, visne blade.

  De Kalanchoe 'Mirabella Red' kan lide klart, indirekte lys. Direkte sollys kan være skadeligt for bladene. Så placér planten ikke i direkte sollys, men på et sted med lidt mere skygge.

  Ja, Kalanchoe 'Mirabella Red' elsker varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18-25°C. Det er vigtigt at holde planten væk fra kold træk og temperatursvingninger for at fremme optimal vækst. At tilbyde en varm og solrig placering vil hjælpe planten med at blomstre og forblive sund.

  Planten blomstrer normalt fra sen vinter til tidlig sommer, og blomstringen kan vare fra nogle uger til flere måneder. Kalanchoe 'Mirabella Red' er kendt for sin langvarige blomstring og vil overraske dig med sine røde blomster i løbet af denne periode.

  Ja, som en stueplante renser Kalanchoe 'Mirabella Red' luften ved at absorbere skadelige stoffer og omdanne dem til oxygen. Det hjælper med at forbedre luftkvaliteten indendørs og skaber et sundere miljø at leve i. Det er derfor et godt valg for folk, der leder efter luftrensende planter.

  Ja, denne plante trives bedst ved en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Dette er ideelle temperaturer for god vækst og blomstring. Sørg dog for, at planten ikke står for tæt på en varmekilde eller aircondition.

 • For at holde planten kompakte og sunde, kan det være nyttigt at beskære dem. Fjern regelmæssigt døde blade og blomster for at stimulere væksten. Beskær også eventuelle lange skud for at bevare en smuk form.

  Giv planten regelmæssigt vand, når det øverste lag af pottemuld føles tørt. Sørg for, at rødderne ikke står i vand for at undgå rodrot. Om vinteren kan planten have mindre behov for vand end om sommeren.

  For Kalanchoe 'Mirabella Red', det er vigtigt at bruge plantesubstrat specielt til stueplanter. Sørg for, at plantesubstratet er veldrænet og indeholder tilstrækkelige næringsstoffer til en sund vækst. Det anbefales at udskifte plantesubstratet regelmæssigt eller supplere med næringsstoffer, afhængigt af plantens behov.

  Indendørsplanter som Kalanchoe 'Mirabella Red' trives bedst i godt drænet pottemuld med en let sur pH-værdi. Det er vigtigt at kontrollere jorden regelmæssigt for fugtighed og kun vande planten, når jorden føles tør. Brug af en gødning specielt til indendørsplanter kan også forbedre jordkvaliteten.

  Planten blomstrer bedst på en lys placering, undgå direkte sollys. Giv regelmæssigt vand, men lad jorden tørre mellem vandingerne. Gød planten en gang om måneden i vækstperioden.

  For at fjerne støv kan planten forsigtigt tørres af med en fugtig klud. Det er vigtigt at regelmæssigt kontrollere bladene for eventuelle skadedyr eller sygdomme. Visnede blomster kan fjernes for at fremme ny blomstring.

  Kalanchoe 'Mirabella Red' har brug for masser af lys og foretrækker en solrig placering. Sørg for, at planten modtager mindst fire timer direkte sollys om dagen for at trives godt. Placer ikke planten for tæt på et vindue for at undgå bladforbrænding.

  Den ideelle temperatur for denne plante ligger mellem 18 og 24 grader Celsius. Sørg for, at planten er beskyttet mod træk og kolde temperaturer. Hvis temperaturen stiger over 24 grader Celsius, kan planten tage skade.

  Stueplanter som Kalanchoe 'Mirabella Red' trives godt med en luftfugtighed mellem 40-60%. Det er derfor vigtigt at holde luftfugtigheden i hjemmet på et passende niveau ved regelmæssigt at sprøjte eller bruge en luftfugter. For tør luft kan føre til udtørring af blade og blomster.

  Stueplanter som Kalanchoe 'Mirabella Red' foretrækker en let sur til neutral jord. En pH-værdi mellem 6 og 7 er ideel for sund vækst. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere jordens surhedsgrad og om nødvendigt justere den med egnede gødninger.

  Stueplanter som Kalanchoe har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen for at forblive sunde. Brug en afbalanceret gødning til stueplanter og følg instruktionerne på emballagen for den rette dosering. Overgødning kan forårsage skade på planten, så vær forsigtig med at gøde.

 • Beskrivelse

  Kalanchoe 'Mirabella Red' er en smuk fed plante med mørkegrønne blade og søde røde blomster. De røde blomster danner en smuk kontrast med bladene og giver en glad udstråling. Planten er nem at passe og kræver kun lidt vand, hvilket gør den til en ideel stueplante for begyndere. Kalanchoe 'Mirabella Red' kan holdes både indendørs og udendørs, så længe den får tilstrækkeligt med sollys. Planten tilføjer et strejf af farve og naturlig skønhed til ethvert rum og er et populært valg til dekoration.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.