Rosa Esmeralda Kordana Grande

Rosa

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Rosa Esmeralda Kordana Grande er en smuk og stor rosenbusk med rige grønne blade og store blomsterknopper. Blomsterne er lyserøde og har en let duft, hvilket gør dem til et godt tilskud til enhver have. Denne plante blomstrer fra forår til efterår og kan blive op til 120 cm høj. De Rosa Esmeralda Kordana Grande kræver lidt vedligeholdelse og kan trives godt både i fuld sol og halvskygge. Et smukt og iøjnefaldende tilføjelse til enhver have eller terrasse.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, planten er nem at vedligeholde og kræver lidt pleje. Det er vigtigt at give planten regelmæssig vanding og lejlighedsvis gødning. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt lys, men undgå direkte sollys.

  Ja, Kordana-planter har brug for meget lys for at vokse godt. Placer planten helst i et rum med masser af dagslys, men undgå direkte sollys. Sørg for, at planten får mindst seks timer lys om dagen.

  Denne plante har brug for vand cirka en gang om ugen. Sørg for, at jorden forbliver let fugtig mellem vandingerne. Pas på, at planten ikke står i vand for at undgå rodskade.

  Denne plante kan ikke lide direkte sollys, men trives bedst i klart, indirekte lys. For meget eksponering for skarpt sollys kan beskadige og forbrænde bladene. Derfor anbefales det at placere planten et sted, hvor lyset er filtreret.

  Ja, Rosa Esmeralda Kordana Grande elsker varme og trives bedst ved en konstant og varm indendørstemperatur. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og kolde temperaturer for at sikre optimal vækst og blomstring. At placere planten i et varmt og lyst miljø vil bidrage til en sund vækst.

  Planten blomstrer normalt om foråret og sommeren. Blomstringsperioden kan variere, men i gennemsnit blomstrer denne art i cirka 4 til 6 uger.

  Ja, denne stueplante er luftrensende og kan forbedre luftkvaliteten i hjemmet ved at absorbere skadelige stoffer. Det er et godt valg for et sundere leve miljø.

  Ja, planten kan lide et sted med en gennemsnitstemperatur mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for at fremme sundhed og vækst. Placer ikke planten i nærheden af træk eller ekstreme temperatursvingninger.

 • Indendørsplanter som denne bør bedst beskæres efter blomstring for at bevare plantens form og størrelse. Fjern regelmæssigt døde, beskadigede eller syge grene for at fremme plantens sundhed. Sørg for, at beskæringssaksen er ren og skarp for at undgå skade på planten.

  Denne stueplante har brug for regelmæssigt vand, især under vækstperioden om foråret og sommeren. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Om efteråret og vinteren kan planten vandes med måde.

  Jorden til denne plante skal være godt drænet og let sur. Det anbefales at bruge pottemuld specielt designet til stueplanter. Det er vigtigt at skifte pottemulden regelmæssigt for at opretholde plantens sundhed.

  Indendørs planter trives bedst i en veldrænet pottemuld, der er rig på næringsstoffer. Det er vigtigt at gøde regelmæssigt og holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Sørg for, at planten har nok plads til at vokse og får tilstrækkeligt lys.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men undgå at rødderne bliver for våde. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys. Giv planten regelmæssigt plantenæring i vækstsæsonen.

  For at rengøre planten kan du forsigtigt tørre støvet af med en fugtig klud. Brug ikke rengøringsmidler på bladene, da det kan forårsage skade. At sprøjte bladene regelmæssigt med vand hjælper også med at holde planten ren.

  De Rosa Esmeralda Kordana Grande har brug for masser af klart, indirekte lys for at trives godt. Placér planten et sted, hvor det ikke bliver for varmt, og undgå direkte sollys. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt, så alle sider bliver jævnt belyst.

  Den ideelle temperatur for denne stueplante er mellem 18 og 24 grader Celsius. Undgå pludselige temperatursvingninger og træk for at holde planten sund. Hold planten væk fra kølige træk og direkte sollys.

  Luftfugtigheden for denne plante bør være moderat. Sørg for, at luftfugtigheden ikke er for høj eller for lav, da det kan påvirke plantens vækst. En luftfugtighed mellem 40% og 60% er ideel for en sund vækst.

  Denne plante foretrækker en neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere med fx speciel pottemuld til stueplanter.

  Denne plante har brug for regelmæssig gødning i løbet af vækstsæsonen, fra forår til efterår. Brug en afbalanceret gødning specielt udviklet til stueplanter for at fremme vækst og blomstring. Sørg for, at planten får tilstrækkelige næringsstoffer for at forblive sund og stærk.

 • Beskrivelse

  De Rosa Esmeralda Kordana Grande er en smuk og stor rosenbusk med rige grønne blade og store blomsterknopper. Blomsterne er lyserøde og har en let duft, hvilket gør dem til et godt tilskud til enhver have. Denne plante blomstrer fra forår til efterår og kan blive op til 120 cm høj. De Rosa Esmeralda Kordana Grande kræver lidt vedligeholdelse og kan trives godt både i fuld sol og halvskygge. Et smukt og iøjnefaldende tilføjelse til enhver have eller terrasse.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.