Kalanchoe blossfeldiana gevuld 6 kleuren

Kalanchoe gevuld

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Kalanchoe blossfeldiana er en populær fedtplant med smukke fyldte blomster i hele 6 farver: rød, gul, orange, lyserød, hvid og lilla. Denne plante er kendt for sin lange blomstringsperiode og lette pleje. Den trives godt på en solrig placering og kræver kun lidt vand. De fyldte blomster giver en glad og farverig udstråling i hjemmet eller på terrassen. Et ideelt valg for dem, der leder efter en farverig og vedligeholdelsesvenlig plante i hjemmet.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Kalanchoe blossfeldiana fyldt med 6 farver er en let at vedligeholde plante, der har få krav til pleje. Det er vigtigt at placere planten på et lyst sted og regelmæssigt give den vand, men ellers kræver den ikke meget ekstra opmærksomhed. Det er en stærk stueplante, der trives godt ved normale stuetemperaturer.

  Ja, Kalanchoe blossfeldiana fyldt med 6 farver har brug for masser af lys for at kunne vokse og blomstre ordentligt. Placer planten et solrigt sted, helst foran et vindue mod syd. Sørg for, at planten får mindst 6 timers direkte sollys om dagen.

  De Kalanchoe blossfeldiana fyldt med 6 farver har brug for moderat vand. Giv planten omkring en gang om ugen vand, så jorden forbliver let fugtig. Vær opmærksom på, at planten ikke får våde fødder for at undgå rodrot.

  Denne plante kan lide en lys placering, men undgå direkte sollys. Det er bedst at placere planten et sted, hvor sollyset er filtreret. For meget direkte sollys kan beskadige bladene.

  Ja, Kalanchoe blossfeldiana fyldt med 6 farver elsker varme og trives bedst ved temperaturer mellem 20 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten på et varmt sted og sikre, at den ikke udsættes for træk eller kulde.

  Kalanchoe blossfeldiana blomstrer i vintermånederne, fra november til marts, og blomstringen kan vare op til 8 uger.

  Ja, Kalanchoe planter er kendt for deres luftrensende egenskaber og hjælper med at forbedre luften i hjemmet. Det fjerner giftige stoffer og øger luftfugtigheden, hvilket er godt for beboernes helbred. Det er et smukt tilføjelse til enhver indretning.

  Ja, planten trives bedst på et sted mellem 15 og 25 grader. Dette er den ideelle temperatur for vækst og blomstring af planten. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for ekstreme temperaturer.

 • Det er ikke nødvendigt at beskære Kalanchoe, medmindre du vil fjerne døde eller syge blade. Brug en skarp og ren beskæresaks for at undgå skade på planten. Beskær om foråret for ny vækst.

  Giv planten moderat vand, sørg for at jorden ikke bliver for våd. Lad det øverste lag jord tørre ud, før du giver vand igen. Sørg for god dræning for at undgå rodæd.

  Brug en let og veldrænet pottemuld til denne plante. Sørg for, at pottemulden ikke forbliver for våd, da dette kan føre til rodrot. Det anbefales at gøde planten regelmæssigt i vækstsæsonen.

  Det er vigtigt at bruge en veldrænet pottemuld til Kalanchoe blossfeldiana. En let og frugtbar jord hjælper planten med at vokse og blomstre godt. Sørg for, at jorden ikke bliver for våd for at undgå råd på rødderne.

  Sørg for, at planten står et lyst sted, men undgå direkte sollys. Giv planten regelmæssigt vand, men lad jorden ikke blive for våd. Giv planten plantenæring til blomstrende planter hver 2. uge.

  Det er vigtigt regelmæssigt at fjerne støv fra bladene på planten med en blød klud eller en fjerbusk. Derudover kan planten lejlighedsvis blive skyllet under bruseren for at fjerne støvet. Undgå dog, at planten står for længe i vandet, da det kan forårsage rodrot.

  Kalanchoe blossfeldiana fyldt med 6 farver trives bedst på en lys placering, men undgå direkte sollys. Placer planten helst et sted med indirekte sollys eller halvskygge. For lidt lys kan føre til reduceret blomstring og vækst af planten.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 18 og 24 grader celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for temperaturer under 10 grader celsius. Placer planten et sted med tilstrækkeligt lys, men undgå direkte sollys.

  Luftfugtigheden for Kalanchoe planten skal være gennemsnitlig, mellem 40%-60%. For høj luftfugtighed kan føre til skimmel og råd, mens for lav luftfugtighed kan få planten til at tørre ud. Det er vigtigt at sprøjte planten regelmæssigt for at opretholde den rette luftfugtighed.

  De Kalanchoe blossfeldiana i 6 farver trives bedst i en let sur jord med en pH-værdi mellem 6 og 7. Det er vigtigt at bruge en god pottemuld, der er specielt sammensat til stueplanter. Sørg for, at jorden er veldrænet for at undgå rod rådne.

  For optimal growth and blooming, it is recommended to fertilize the Kalanchoe every two weeks during spring and summer. Use a liquid fertilizer specifically developed for flowering indoor plants and follow the instructions on the packaging. Be careful with over-fertilizing, as this can cause damage to the plant.

 • Beskrivelse

  Kalanchoe blossfeldiana er en populær fedtplant med smukke fyldte blomster i hele 6 farver: rød, gul, orange, lyserød, hvid og lilla. Denne plante er kendt for sin lange blomstringsperiode og lette pleje. Den trives godt på en solrig placering og kræver kun lidt vand. De fyldte blomster giver en glad og farverig udstråling i hjemmet eller på terrassen. Et ideelt valg for dem, der leder efter en farverig og vedligeholdelsesvenlig plante i hjemmet.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.