Cyclamen persicum kleinbloemig Metis Victoria Fuchsia

Cyclamen persicum kleinbloemig

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Den lilleblomstrede Cyclamen persicum Metis Victoria Fuchsia er en smuk plante med elegante, små blomster i en dyb fuchsia farve. Blomsterne har et slående mønster af mørke årer, der kontrasterer med de klare kronblade. Denne plante har en kompakt vækst og producerer rigeligt med blomster i vintermånederne. Bladene er hjerteformede og har en mørkegrøn farve, der smukt kontrasterer med de iøjnefaldende blomster. Cyclamen persicum Metis Victoria Fuchsia er en blikfang i ethvert rum eller have og bringer farve og glæde i de koldere måneder.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er temmelig let at vedligeholde. Den har brug for regelmæssig vanding, men må ikke oversvømmes. Sørg for en lys placering og undgå træk.

  Ja, Cyclamen persicum småblomsteret Metis Victoria Fuchsia har brug for meget lys for at vokse godt. Placer planten et sted med klart indirekte sollys for de bedste resultater. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt, så alle sider bliver jævnt belyst.

  Denne plante har brug for moderat vand, cirka 1-2 gange om ugen om foråret og sommeren og mindre hyppigt om efteråret og vinteren. Sørg for, at jorden tørrer ud mellem vanding for at undgå rodrot.

  Denne plante kan ikke lide direkte sollys og tåler bedre klart, indirekte lys. Placer planten derfor et sted, hvor den har lidt beskyttelse mod den skarpe sol. For meget sollys kan forårsage skade på bladene.

  Ja, planten holder af varme og trives bedst på et sted med en konstant temperatur mellem 18 og 21 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke står i træk, og at den står på et solrigt sted, hvor det ikke bliver for varmt. Giv planten regelmæssigt vand, men undgå at den står for vådt.

  Denne plante blomstrer normalt i månederne september til april, afhængigt af blomstringsperioden. Blomstringen kan vare i flere uger til endda flere måneder.

  Ja, stueplanter er generelt luftrensende og kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten i hjemmet. Det er vigtigt at luft ud regelmæssigt og passe godt på planten for optimal luftrensende virkning.

  Ja, denne plante foretrækker at være på et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten ved en konstant temperatur for at forblive sund. Sørg for, at planten ikke udsættes for kold træk eller direkte sollys.

 • Beskæring af stueplanter som Cyclamen persicum lilleblomstrende Metis Victoria Fuchsia kan hjælpe med at fjerne døde eller beskadigede blade og forme planten. Sørg for at bruge en skarp og ren beskæresaks for at undgå infektioner. Beskær ikke for meget ad gangen, så planten har tilstrækkelig energi til at komme sig.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, men undgå at jorden bliver for fugtig. Giv vand i kanten af potten og undgå at vandet rammer bladene. Tjek regelmæssigt om jorden føles tør, før du giver vand igen.

  Den Cyclamen persicum småblomstret Metis Victoria Fuchsia trives bedst i pottemuld med god dræning. Sørg for at holde pottemulden let fugtig, men ikke for våd. En pottemuld specielt til blomstrende stueplanter er ideel til denne plante.

  Denne plante trives i en veldrænet og fugtig jord. Sørg for, at jorden er rig på organisk materiale og har en neutral surhedsgrad. Undgå for våd eller for tør jord, da dette kan skade plantens helbred.

  Cyclamen har brug for vand hver uge og foretrækker en lys placering, men ikke i direkte sollys. Fjern regelmæssigt visne blomster og blade for at holde planten sund. Giv planteføde en gang hver anden uge under vækstperioden for en ekstra boost.

  Bladene af denne plante kan regelmæssigt tørres af med en fugtig klud for at fjerne støv. Eventuelle visne blomster kan fjernes for at fremme væksten af nye blomster. Det er vigtigt at dreje planten en gang imellem for at sikre en jævn vækst.

  Den lilleblomstrede Cyclamen persicum Metis Victoria Fuchsia har brug for en lys placering, men undgå direkte sollys. Placer planten et sted, hvor den får tilstrækkeligt dagslys, f.eks. ved et vindue mod øst eller vest. For lidt lys kan resultere i dårlig vækst og blomstring.

  Den ideelle temperatur for denne plante er mellem 15 og 20 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for kold træk eller ekstrem varme. Placér planten et lyst sted, men undgå direkte sollys.

  Planten kræver en høj luftfugtighed for at trives godt. Det anbefales derfor at sprøjte regelmæssigt eller bruge en luftfugter. Sørg for, at luftfugtigheden ikke bliver for lav, især i vintermånederne.

  Jordens surhedsgrad for denne plante skal være let sur til neutral, med en pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. Det er vigtigt at teste jorden regelmæssigt og om nødvendigt justere surhedsgraden med f.eks. gødning. Indendørsplanter som denne cyclamen trives bedst i en veldrænet pottemuld.

  For at sikre en god vækst og blomstring er det vigtigt at gøde Cyclamen regelmæssigt. Brug en gødning specielt designet til indendørs planter og følg instruktionerne på emballagen. Overgødskning kan forårsage skade på planten, så vær forsigtig med brugen af gødning.

 • Beskrivelse

  Den lilleblomstrede Cyclamen persicum Metis Victoria Fuchsia er en smuk plante med elegante, små blomster i en dyb fuchsia farve. Blomsterne har et slående mønster af mørke årer, der kontrasterer med de klare kronblade. Denne plante har en kompakt vækst og producerer rigeligt med blomster i vintermånederne. Bladene er hjerteformede og har en mørkegrøn farve, der smukt kontrasterer med de iøjnefaldende blomster. Cyclamen persicum Metis Victoria Fuchsia er en blikfang i ethvert rum eller have og bringer farve og glæde i de koldere måneder.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.