Anthurium (Andreanum Grp) Baby Orange

Anthurium

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Anthurium (Andreanum Grp) Baby Orange er en kompakt stueplante med skinnende mørkegrønne blade og iøjnefaldende orange blomster. Denne plante har en kompakt og busket vækst, hvilket gør den til et ideelt valg til mindre rum. De skarpe orange blomster står smukt mod det mørkegrønne løv og giver en livlig og farverig udstråling. Anthurium Baby Orange er en let plejeplante, der trives godt i en varm og lys omgivelse. Det er et populært valg for folk, der leder efter en farverig og dekorativ tilføjelse til deres hjem.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Anthurium (Andreanum Grp) Baby Orange er generelt nem at vedligeholde. Denne plante kræver lidt vand og næring og trives godt ved normale stuetemperaturer og lysforhold. Beskæring og pleje er sjældent nødvendigt.

  Ja, Anthurium (Andreanum Gruppe) Baby Orange har brug for masser af lys for at vokse ordentligt. Placer planten på et solrigt sted med indirekte sollys for de bedste resultater. Et sted ved et sydvendt vindue er ideelt.

  Anthuriumplanten har brug for vand cirka en gang om ugen. Sørg for, at jorden holdes let fugtig, men undgå at rødderne står for længe i vand. Det er vigtigt at kontrollere jordens fugtighed regelmæssigt, før du vander.

  Denne plante kan lide klart, indirekte lys og tåler ikke skarpt sollys. Så sørg for ikke at placere planten i direkte sollys for at undgå forbrænding. Et sted ved et vindue mod nord eller øst er ideelt.

  Ja, Anthurium kan lide varme og trives bedst ved temperaturer mellem 18-22 grader Celsius. Placer planten på et varmt sted med tilstrækkeligt lys, men undgå direkte sollys for at undgå forbrænding. At sprøjte bladene regelmæssigt giver også en fugtig og varm atmosfære.

  Anthurium blomstrer normalt om foråret og sommeren. Blomstringsperioden kan vare i et par måneder, afhængigt af plejen af planten. Under blomstringsperioden kan de markante blomster vare længe.

  Ja, Anthurium planter er kendt for deres luftrensende egenskaber og kan bidrage til et sundere indendørsklima. Disse planter filtrerer skadelige stoffer fra luften og kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten. Anthuriums er derfor et godt valg, hvis du leder efter en luftrensende stueplante.

  Ja, denne stueplante trives bedst på et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt, at planten holdes ved en konstant temperatur. For høje eller for lave temperaturer kan være skadelige for planten.

 • Anthurier kræver ikke regelmæssig beskæring, bortset fra at fjerne døde eller beskadigede blade. Det er vigtigt at bruge skarpt værktøj for at undgå skade på planten. Hvis planten bliver for stor, kan den ompottes til en større potte.

  Giv planten regelmæssigt vand, men sørg for, at jorden ikke bliver for våd. Lad det øverste lag af jorden tørre ud, før du giver vand igen. Brug lunkent vand og undgå at vandet kommer på bladene.

  Anthurium (Andreanum Grp) Baby Orange trives bedst i en godt drænet pottemuld, der er rig på næringsstoffer. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men ikke for våd. Det er vigtigt at regelmæssigt udskifte pottemulden for at holde planten sund.

  Anthurium (Andreanum Grp) Baby Orange trives bedst i en veldrænet pottemuld. Sørg for, at jorden forbliver let fugtig, men undgå at rødderne konstant står i vand. Det er vigtigt at forsyne planten regelmæssigt med næringsstoffer for at fremme en sund vækst.

  Anthuriumen trives i en let placering og regelmæssig vanding. Sørg for, at jorden altid er let fugtig, og giv planten gødning hver anden uge om foråret og sommeren. Fjern regelmæssigt visne blade og blomster for at fremme en sund plantevækst.

  For at rense planten kan du forsigtigt tørre bladene af med en fugtig klud. Undgå brug af aggressive rengøringsmidler. En regelmæssig spray eller en tur under bruseren med lunkent vand vil hjælpe med at holde planten frisk og sund.

  Anthurium (Andreanum Gruppe) Baby Orange har brug for klart, indirekte lys. Placér planten ikke i direkte sollys, men sørg for, at der er tilstrækkeligt med lys til stede. Et vindue mod øst eller vest er ideelt til denne stueplante.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 18 og 22 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og temperatursvingninger. Sørg for, at planten ikke udsættes for temperaturer under 15 grader Celsius.

  En høj luftfugtighed er gavnlig for denne plante. Sørg for en luftfugtighed på mindst 60%. Dette kan opnås ved at sprøjte regelmæssigt eller bruge en luftfugter.

  Anthurium (Andreanum Grp) Baby Orange foretrækker en let sur jord. En pH-værdi mellem 5,5 og 6,5 er ideel for en sund vækst. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den.

  Anthuriumen har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen, fra marts til september. Brug en flydende stueplante gødning med en forhold på 10-10-10 for at fodre planten. Sørg for at fortynde gødningen ordentligt i henhold til instruktionerne på emballagen for at undgå skader på rødderne.

 • Beskrivelse

  Anthurium (Andreanum Grp) Baby Orange er en kompakt stueplante med skinnende mørkegrønne blade og iøjnefaldende orange blomster. Denne plante har en kompakt og busket vækst, hvilket gør den til et ideelt valg til mindre rum. De skarpe orange blomster står smukt mod det mørkegrønne løv og giver en livlig og farverig udstråling. Anthurium Baby Orange er en let plejeplante, der trives godt i en varm og lys omgivelse. Det er et populært valg for folk, der leder efter en farverig og dekorativ tilføjelse til deres hjem.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.