Begonia (Elatior Grp) dubbelbloemig 'Rachel'

Begonia (Elatior Grp) dubb

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Begonia 'Rachel' er en dobbeltblomstret plante fra Elatior-gruppen med smukke fyldte blomster. Blomsterne på denne plante er lyserøde og har et iøjnefaldende udseende. 'Rachel' er en kompakt og frodig plante, der er perfekt til indendørs eller et beskyttet sted udendørs. Denne Begonia foretrækker en lys placering, men undgå direkte sollys for at undgå forbrænding. Regelmæssig vanding og en høj luftfugtighed sikrer, at Begonia 'Rachel' trives godt og blomstrer længe.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Begonia (Elatior Grp) dobbeltblomstret 'Rachel' er en let at vedligeholde stueplante. Alt, hvad denne plante kræver, er regelmæssig vanding og undgåelse af direkte sollys. Det er vigtigt ikke at overvande planten for at undgå rådne rod.

  Ja, Begoniaer har brug for masser af lys for at vokse og blomstre godt. Placer planten et sted med indirekte sollys for det bedste resultat. Undgå direkte sollys, da det kan føre til forbrænding af bladene.

  Begonia Elatior Double-flowered 'Rachel' group needs water approximately once a week. Ensure that the soil remains lightly moist, but avoid allowing the plant to sit in standing water. Overwatering can lead to root rot.

  Den dobbeltblomstrende Begonia (Elatior Grp) 'Rachel' trives ikke i direkte sollys, men trives bedre et sted med indirekte lys. For meget sollys kan beskadige bladene og forårsage forbrænding. Det anbefales derfor at placere planten et sted, hvor lyset er filtreret.

  Ja, Begonia (Elatior Grp) dobbeltblomstret 'Rachel' elsker varme. Det er vigtigt at placere planten et varmt sted, hvor temperaturen er konstant. Kold træk kan beskadige planten.

  Denne plante blomstrer normalt i månederne juni til september, og blomstringsperioden kan vare cirka 6 til 8 uger.

  Ja, Begonier hører til kategorien luftrensende planter. De kan hjælpe med at rense luften i hjemmet og forbedre luftkvaliteten. At pleje og vedligeholde planten regelmæssigt kan bidrage til et sundere indeklima.

  Ja, den dobbeltblomstrende Begonia (Elatior Grp) 'Rachel' trives bedst et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Dette er den ideelle temperatur for denne stueplante. Tag hensyn til dette for optimal vækst og blomstring.

 • Det anbefales at fjerne døde eller beskadigede blade regelmæssigt for at holde planten sund og se godt ud. Beskær eventuelle skud for en mere kompakt vækst. Efter blomstring kan visne blomster fjernes for at stimulere blomstringen.

  Giv Begonia regelmæssigt vand, men undgå at jorden bliver for våd. Lad det øverste lag af jorden tørre mellem vanding. Om vinteren har planten mindre behov for vand end om sommeren.

  Brug helst let, veldrænet pottemuld til denne plante. Sørg for, at potten, hvor planten står, har tilstrækkeligt drænhuller til at dræne overskydende vand. Hold pottemulden fugtig, men ikke gennemblødt.

  For en Begonia (Elatior Grp) er det vigtigt at sørge for en veldrænet pottemuld, der skal holdes let fugtig. Undgå alt for våd jord for at undgå rodædel. En pottemuld specielt til blomstrende stueplanter er ideel til denne plante.

  Hold planten et lyst sted, men undgå direkte sollys. Giv regelmæssigt vand, men undgå at jorden bliver for våd. Fjern regelmæssigt visne blomster og blade for optimal vækst.

  For at rengøre planten kan du forsigtigt tørre støvet af med en blød klud eller svamp. Vær forsigtig med ikke at beskadige de delikate blomster og blade under rengøringen. Det er også vigtigt at regelmæssigt sprøjte bladene med vand for at øge luftfugtigheden og mindske støvet.

  Begoniaen har brug for masser af lys, men undgå direkte sollys. Placér planten et sted med klart, indirekte lys for det bedste resultat. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt for en jævn vækst.

  Den ideelle temperatur for denne plante ligger mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for koldt træk eller frost. Sørg også for, at planten ikke står for tæt på en varmekilde for at undgå udtørring.

  Denne plante trives bedst i en luftfugtighed mellem 40% og 60%. Det er vigtigt at give regelmæssig vanding for at holde luftfugtigheden på et optimalt niveau. Sørg også for, at planten ikke står for tæt på en varmekilde for at undgå udtørring.

  Begonia (Elatior Grp) dobbeltblomstret 'Rachel' trives bedst i en let sur til neutral jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 7. En god luftig pottemuld med tilstrækkelige næringsstoffer er vigtig for en sund vækst af denne stueplante. Det anbefales at regelmæssigt kontrollere pH-værdien af jorden og om nødvendigt justere den.

  Stueplanter som Begonia har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen for at forblive sunde. Brug en afbalanceret gødning til blomstrende planter i henhold til den anbefalede dosis på emballagen. Undgå overgødning for at undgå rodforbrænding.

 • Beskrivelse

  Begonia 'Rachel' er en dobbeltblomstret plante fra Elatior-gruppen med smukke fyldte blomster. Blomsterne på denne plante er lyserøde og har et iøjnefaldende udseende. 'Rachel' er en kompakt og frodig plante, der er perfekt til indendørs eller et beskyttet sted udendørs. Denne Begonia foretrækker en lys placering, men undgå direkte sollys for at undgå forbrænding. Regelmæssig vanding og en høj luftfugtighed sikrer, at Begonia 'Rachel' trives godt og blomstrer længe.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.