Rosa Love Forever Couvert Red

Rosa

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

De Rosa Love Forever Couvert Red is een prachtige en romantische rozenstruik met dieprode bloemen. Deze plant bloeit langdurig en heeft een heerlijke geur. De bloemen zijn perfect voor het maken van boeketten en het toevoegen van kleur aan de tuin. De struik groeit compact en heeft weinig onderhoud nodig. De Rosa Love Forever Couvert Red is een echte blikvanger in elke tuin.

Zoekt u een bepaalde plant?

Wat is mijn Beeb?

 • Specialisten
 • Verzorgingstips
 • Omschrijving
 • De "Rosa Love Forever Couvert Red" heeft gemiddeld onderhoud nodig en vereist regelmatig water geven en voeding. Het is belangrijk om de plant op een zonnige plek te plaatsen en regelmatig te snoeien. De plant kan gevoelig zijn voor ziektes en plagen, dus het is aan te raden om preventieve maatregelen te nemen.

  Ja, de plant heeft veel licht nodig om goed te groeien en bloeien. Plaats de plant op een plek met voldoende indirect zonlicht. Direct zonlicht kan echter schadelijk zijn voor de bladeren van de plant.

  Deze plant heeft gemiddeld één keer per week water nodig, afhankelijk van de omstandigheden in de kamer. Zorg ervoor dat de grond tussen de gietbeurten licht vochtig is, maar niet doorweekt. Gebruik bij voorkeur lauw water op kamertemperatuur.

  Deze plant houdt van een lichte standplaats, maar vermijd direct zonlicht. Te veel zon kan de bladeren verbranden. Kies daarom een plekje met indirect zonlicht voor deze plant.

  Ja, de Rosa Love Forever Couvert Red houdt van warmte. Het is belangrijk om de plant op een warme en zonnige plek te plaatsen om optimaal te gedijen. Temperaturen tussen de 18 en 25 graden Celsius zijn ideaal voor deze kamerplant.

  De plant bloeit in de maanden juni tot en met september en de bloeiperiode duurt ongeveer 4 maanden.

  Ja, de plant is luchtzuiverend en kan helpen om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Het is een goede keuze voor een gezonde leefomgeving.

  Ja, deze plant gedijt het beste op een plek met een temperatuur tussen de 15 en 25 graden Celsius. Het is belangrijk om deze temperatuur zo stabiel mogelijk te houden voor optimale groei en bloei. Zorg er ook voor dat de plant voldoende licht krijgt op deze plek.

 • Je kunt de plant het beste snoeien in het voorjaar nadat de bloei is verbleekt. Verwijder de oude en zwakke takken om de plant gezond te houden en stimuleer de groei van nieuwe scheuten door te snoeien. Probeer de vorm en grootte van de plant te behouden door regelmatig te snoeien.

  Geef de plant regelmatig water, vooral tijdens warme zomerdagen. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is, maar vermijd dat de wortels in water blijven staan. Laat de bovenste laag van de grond uitdrogen voordat je opnieuw water geeft.

  De Rosa Love Forever Couvert Red is goed gedijen in een potgrond mix die licht en goed doorlatend is en rijk aan voedingsstoffen. Zorg ervoor dat de potgrond regelmatig vochtig blijft, maar vermijd dat de wortels te lang nat blijven staan. Gebruik een organische meststof om de plant regelmatig te voeden tijdens het groeiseizoen.

  De bodemkwaliteit voor deze kamerplant moet goed doorlatend zijn en voldoende voedingsstoffen bevatten. Een lichte, humusrijke grond is ideaal voor een gezonde groei. Zorg ervoor dat de bodem niet te vochtig blijft staan om wortelrot te voorkomen.

  De plant heeft regelmatig water nodig, maar zorg ervoor dat de grond niet te vochtig wordt. Plaats de plant op een lichte plek, maar vermijd direct zonlicht. Af en toe bemesten met plantenvoeding bevordert de groei en bloei.

  De plant kan af en toe stofvrij gemaakt worden met een vochtige doek. Een lichte sproeibeurt met water kan helpen om eventueel aanwezige insecten weg te spoelen. Houd de bladeren schoon en gezond door af en toe dode bladeren te verwijderen.

  De plant heeft veel licht nodig, maar vermijd direct zonlicht. Plaats de plant op een plek met helder indirect licht voor het beste resultaat. Het is belangrijk om regelmatig te draaien om gelijkmatige groei te bevorderen.

  De ideale temperatuur voor kamerplanten ligt tussen de 18 en 24 graden Celsius. Zorg ervoor dat de plant niet te dicht bij de verwarming staat, om te voorkomen dat de bladeren uitdrogen. Bij lagere temperaturen kan de groei van de plant vertragen.

  Kamerplanten zoals deze plant gedijen goed in een gemiddelde luchtvochtigheid van ongeveer 50-60%. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid niet te laag is om uitdroging van de bladeren te voorkomen. Het kan helpen om regelmatig de bladeren te besproeien of een luchtbevochtiger te gebruiken.

  Deze plant geeft de voorkeur aan lichtzure tot neutrale grond met een pH-waarde tussen 6,0 en 7,0. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bodem goed doorlatend is en niet te nat wordt. Regelmatig testen van de zuurgraad van de bodem kan helpen bij het behouden van een gezonde groei van de plant.

  De plant heeft regelmatige bemesting nodig tijdens het groeiseizoen. Gebruik een universele meststof voor kamerplanten, en vermijd overbemesting om wortelverbranding te voorkomen. Bemest de plant eens per maand tussen de lente en herfst.

 • Omschrijving

  De Rosa Love Forever Couvert Red is een prachtige en romantische rozenstruik met dieprode bloemen. Deze plant bloeit langdurig en heeft een heerlijke geur. De bloemen zijn perfect voor het maken van boeketten en het toevoegen van kleur aan de tuin. De struik groeit compact en heeft weinig onderhoud nodig. De Rosa Love Forever Couvert Red is een echte blikvanger in elke tuin.

Nog vragen over uw plant? Vraag
ze hier aan Professor Plantstein

Professor Plantstein

offline
Professor Plantstein adviseert u; er kunnen geen rechten worden ontleend aan de antwoorden.

Oepsie… Het lijkt erop dat je nog niet ingelogd ben

Geen zorgen, we maken het je gemakkelijk om een account aan te maken. Met een account kun je je gescande producten in je eigen bibliotheek bewaren. Log in of maak een account aan!

Wat is mijn Beeb?

Mijn Beeb is een lijst waar je alle planten kan opslaan die jij in bezit hebt. Zo heb je alle handige verzorgingstips makkelijk bij de hand!

Zoekt u een bepaalde plant?

 • Scan de Plantbeeb QR-code op de pot of,
 • Scan de Plantbeeb QR-code op het bordje of,
 • Zoek via vergrootglas of bij zoek een plant via het menu rechtsboven.