Ajania pacifica Pacific White

Ajania pacifica

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Ajania pacifica Pacific White er en kompakt, stedsegrøn plante med hvide blomster, der ligner margueritter. Bladene er grågrønne og har en sølvagtig glans, hvilket giver et markant udseende i haven. Denne plante blomstrer sent om sommeren og efteråret og tiltrækker sommerfugle og bier. Ajania pacifica Pacific White trives godt i veldrænet jord og fuld sol til halvskygge. Det er et smukt supplement til stenbede, bede og som bunddække.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, planten er let at vedligeholde og kræver ikke særlig meget speciel pleje. Det er vigtigt at give planten regelmæssigt vand og til tider gøde den. Derudover trives planten godt med tilstrækkeligt lys.

  Ja, planten har brug for masser af lys og bør placeres et lyst sted med indirekte sollys. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med lys for at forblive sund. Det er vigtigt at dreje planten regelmæssigt for en ensartet udsættelse for lyset.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, men sørg for, at jorden ikke bliver for gennemblødt. Det anbefales at vande en gang om ugen og måske lidt mindre i vintermånederne. Lad det øverste lag jord tørre let mellem vandingerne.

  Denne plante kan lide en lys placering, men kan ikke lide direkte sollys. Det bedste er at placere planten et sted, hvor den kan modtage indirekte sollys. For meget sol kan beskadige bladene.

  Ja, denne plante kan lide varme. Den trives godt ved en gennemsnitlig stuetemperatur mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og kolde steder.

  Denne plante blomstrer normalt i september og oktober måneder og blomstringen kan vare cirka 4 til 6 uger.

  Ja, denne plante er luftrensende og hjælper med at fjerne skadelige stoffer fra luften i dit hjem. Det kan hjælpe med at forbedre luftkvaliteten og skabe et sundere miljø at leve i. At pleje og vedligeholde planten regelmæssigt vil optimere dens luftrensende egenskaber.

  Ja, denne plante foretrækker et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten ved en stabil temperatur for at fremme dens sundhed. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstrem varme eller kulde.

 • Beskær døde eller beskadigede blade om foråret. Fjern også visne blomster for at fremme væksten. Planten kan også beskæres regelmæssigt for at bevare en kompakt form.

  Denne plante har brug for regelmæssig vanding, især under vækstperioden. Sørg for, at jorden forbliver fugtig, men ikke gennemvædet. Lad det øverste lag af jorden tørre mellem vandingerne.

  Planten foretrækker en godt drænet pottemuld, der er rig på næringsstoffer. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men ikke for våd. Udskift pottemulden regelmæssigt for at fremme en sund vækst.

  Denne plante trives bedst i godt drænet jord med en gennemsnitlig til god jordkvalitet. Sørg for, at jorden forbliver tilstrækkelig fugtig, men ikke for våd for at undgå rodædning. Regelmæssig tilsætning af organisk materiale kan forbedre jordkvaliteten og fremme plantens vækst.

  Planten trives bedst i veldrænet, fugtig jord og har brug for lidt gødning af og til. Trim døde blomster regelmæssigt og giv planten lejlighedsvis en let sprøjt. Placér planten et lyst sted, men ikke i direkte sollys.

  For at rengøre bladene på denne plante kan du bruge en fugtig klud til at fjerne støv og snavs. Sørg for at være forsigtig og ikke beskadige bladene under rengøringen. At støve planten af regelmæssigt holder den sund og sikrer, at den kan fortsætte med at trække vejret ordentligt.

  Ajania pacifica Pacific White har brug for masser af indirekte sollys for at trives godt. Så sæt planten et sted, hvor den får tilstrækkeligt med lys. Undgå direkte sollys, da dette kan beskadige bladene.

  Den ideelle temperatur for denne plante er mellem 15°C og 21°C. Sørg for, at planten ikke udsættes for ekstrem varme eller kulde, da dette kan hæmme væksten. Placer planten et sted med en konstant temperatur og undgå træk.

  Luftfugtigheden bør være moderat for denne plante. Sørg for, at luften ikke er for tør, men undgå også for meget fugtighed. En normal stuetemperatur med en gennemsnitlig luftfugtighed er ideel.

  Denne plante trives bedst i en jord med en neutral til let sur pH-værdi mellem 6,0 og 7,0. En jord med den rette surhedsgrad sikrer en sund vækst og blomstring af planten. Det er vigtigt regelmæssigt at kontrollere pH-værdien af jorden og justere den, hvis det er nødvendigt.

  Planten har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen, fra forår til efterår. Brug en afbalanceret gødning til stueplanter for at fremme vækst og blomstring. Overgødskning kan føre til forbrænding af bladene og andre problemer, så følg den anbefalede dosering på emballagen.

 • Beskrivelse

  Ajania pacifica Pacific White er en kompakt, stedsegrøn plante med hvide blomster, der ligner margueritter. Bladene er grågrønne og har en sølvagtig glans, hvilket giver et markant udseende i haven. Denne plante blomstrer sent om sommeren og efteråret og tiltrækker sommerfugle og bier. Ajania pacifica Pacific White trives godt i veldrænet jord og fuld sol til halvskygge. Det er et smukt supplement til stenbede, bede og som bunddække.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.