Chrysanthemum (Indicum Grp) Yahou Coco

Chrysanthemum (Indicum Grp)

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Chrysanthemum (Indicum Grp) Yahou Coco er en smuk plante med store, farverige blomster i nuancer af lyserød og lilla. Denne plante har en kompakt vækstform og vokser til cirka 30-40 cm høj. Blomsterne blomstrer sent på sommeren og tidligt på efteråret og er elsket for deres smukke form og livlige farver. Chrysanthemum Yahou Coco er en ideel plante til haven eller i potter på terrassen. Denne sort kræver regelmæssig vanding og tilstrækkeligt med sollys for at trives.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, Chrysanthemum (Indicum Grp) Yahou Coco er let at vedligeholde. Det kræver regelmæssig vanding og en lys placering. Regelmæssig beskæring fremmer blomstringen.

  Ja, planten har brug for masser af lys for at vokse og blomstre godt. Placer den bedst muligt på et sted med klart, indirekte sollys. Undgå for skarpt sollys for at undgå forbrændinger.

  Den Chrysanthemum Indicum Grp Yahou Coco har brug for vand en til to gange om ugen i gennemsnit. Det er vigtigt at holde jorden fugtig, men ikke gennemvædet. Sørg for, at planten ikke får våde fødder.

  Denne plante kan lide klart, indirekte sollys og kan også tåle lidt direkte sollys. Men for meget skarpt sollys kan dog føre til forbrænding af bladene. Placer derfor planten et sted, hvor den får lidt sollys, men ikke står direkte i fuld sol.

  Ja, planten kan lide varme og trives godt ved en konstant temperatur mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og pludselige temperaturændringer. Det anbefales at placere planten et varmt og lyst sted i huset.

  Denne plante blomstrer normalt i efterårsmånederne, fra september til november. Blomstringen kan vare op til 6 uger og tilføjer farverig pynt til dit interiør.

  Ja, indendørs planter er kendt for at rense luften i hjemmet. Planter absorberer skadelige stoffer og producerer ilt, hvilket forbedrer luftkvaliteten. At pleje indendørs planter regelmæssigt bidrager til en sundere livsstil.

  Ja, denne plante foretrækker at være på et sted med en temperatur mellem 15 og 25 grader Celsius.

 • Krysantemum bør regelmæssigt beskæres for at fremme en busket vækst. Fjern døde blomster og visne stilke for at holde planten sund. Beskær planten om foråret for at opnå en kompakt form.

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Yahou Coco kræver regelmæssig vanding, men undgå at jorden bliver for våd. Giv planten vand, når det øverste lag jord føles tørt. Sørg også for, at potten, hvor planten er i, har god dræning.

  For at sikre optimal vækst og blomstring af denne plante er det vigtigt at bruge en veldrænet pottemuld. Vælg en blanding, der er specielt sammensat til stueplanter for at give planten tilstrækkelige næringsstoffer. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men undgå at rødderne af planten forbliver for længe våde.

  Jorden skal være godt drænet og let sur til neutral for optimal vækst. Sørg for en rig organisk jord og undgå for våde eller for tørre forhold. Tilføj regelmæssigt næringsstoffer for en sund udvikling af planten.

  Planten har brug for regelmæssigt vand, men undgå at jorden bliver for fugtig. Placer den på et lyst sted, men ikke i direkte sollys. Fjern regelmæssigt visnede blomster for at fremme blomstringen.

  Du kan støve planten af med en blød klud eller fjer-børste for at holde bladene fri for støv. Undgå brug af rengøringsmidler eller vand på bladene, da dette kan forårsage skade. Hvis nødvendigt kan du forsigtigt fjerne døde blade med en saks eller beskæresaks.

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Yahou Coco har brug for meget lys for at vokse godt. Placer planten et sted med masser af indirekte sollys, men undgå direkte sollys i eftermiddagstimerne. Et vindue mod øst eller vest er ideelt til denne plante.

  Den ideelle temperatur for denne plante er mellem 18-24 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for pludselige temperatursvingninger. Undgå træk og kolde træk, da det kan være skadeligt for planten.

  Luftfugtigheden bør være omkring 60-70% for optimal vækst og sundhed af denne plante. Hold luftfugtigheden ved at sprøjte regelmæssigt eller brug en luftfugter. Undgå for tør luft for at undgå udtørring af bladene.

  Chrysanthemumene har brug for en neutral til let sur jord for at kunne vokse og blomstre godt. En pH-værdi på omkring 6,5 til 7,5 er ideel for disse planter. Sørg for, at jorden er tilstrækkeligt fugtig, men ikke for våd.

  Det er vigtigt at befrugte Chrysanthemum regelmæssigt for at fremme en sund vækst. Brug en afbalanceret gødning, der er rig på næringsstoffer som kvælstof, fosfor og kalium. Følg instruktionerne på emballagen for korrekt dosering og hyppighed af befrugtning.

 • Beskrivelse

  Chrysanthemum (Indicum Grp) Yahou Coco er en smuk plante med store, farverige blomster i nuancer af lyserød og lilla. Denne plante har en kompakt vækstform og vokser til cirka 30-40 cm høj. Blomsterne blomstrer sent på sommeren og tidligt på efteråret og er elsket for deres smukke form og livlige farver. Chrysanthemum Yahou Coco er en ideel plante til haven eller i potter på terrassen. Denne sort kræver regelmæssig vanding og tilstrækkeligt med sollys for at trives.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.