Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue

Calibrachoa

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue er en kompakt og rigtblomstrende plante med blå, hvide og lilla blomster, der danner en smuk farvekontrast. Blomsterne ligner små petuniaer og blomstrer rigeligt i løbet af sommermånederne. Denne plante trives godt i hængekurve, blomsterkasser eller bede og tiltrækker sommerfugle og bier med dens nektar-rige blomster. Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue har brug for en solrig placering og regelmæssig vanding for at kunne vokse og blomstre godt. Det er et perfekt valg for at tilføje farve til din have eller altan.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er stedsegrøn. Den beholder sine blade hele året rundt, hvilket betyder, at den også beholder sine blade om vinteren. Det er en smuk tilføjelse til din have, da den giver farve og struktur året rundt.

  Denne plante er ikke vinterhårdfør. Det anbefales at sætte planten indendørs om vinteren eller placere den på et beskyttet sted for at undgå skader fra frost. Om foråret kan planten igen bringes udendørs.

  Planten er nem at vedligeholde og kræver ikke meget speciel pleje. Det er vigtigt at give planten regelmæssig vanding og sørge for tilstrækkeligt sollys. Regelmæssig beskæring kan fremme blomstringen.

  For denne plante anbefales det at efterlade ca. 20-30 cm mellem hver plante ved plantning i haven. På denne måde kan de trække vejret godt og få tilstrækkeligt med sollys. Tag også højde for plantens højde ved bestemmelse af afstanden.

  Nej, Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue vokser bedst i fuld sol eller let skygge. I skyggen vil planten ikke trives godt og producere færre blomster. Det anbefales derfor at placere planten på et solrigt sted for optimal vækst.

  De Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue har brug for regelmæssig vanding, især på varme sommerdage. Det anbefales at holde jorden fugtig, men ikke at lade den drukne. Generelt er det tilstrækkeligt at give planten vand 1-2 gange om ugen, afhængigt af vejret.

  Ja, denne plante tiltrækker sommerfugle og bier på grund af de smukke blomster og den søde nektar, de producerer. Det er en berigelse for haver, der ønsker at bidrage til biodiversiteten.

  Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue plant tiltrækker sommerfugle, bier og andre bestøvere, hvilket bidrager til biodiversiteten i din have. Det er et farverigt tilføjelse, der sikrer et varieret økosystem. Det er helt sikkert et godt valg for biodiversiteten i din have.

  Planten blomstrer fra foråret og indtil frosten om efteråret. Blomstringsperioden varer normalt cirka 4 til 6 måneder.

  Ja, Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue kan tåle fuld sol og vil trives godt i en solrig beliggenhed. Sørg dog for tilstrækkeligt med vand og beskyttelse mod skarp eftermiddagssol. Disse havplanter har ingen problemer med masser af sollys og vil reagere godt herpå.

  Nej, denne plante er ikke spiselig. Det er en dekorativ haveplante, der primært dyrkes for sine smukke blomster og blade. At indtage bladene eller blomsterne kan være skadeligt for sundheden.

  Ja, som haveplante kan jeg hjælpe med at absorbere lyd og skabe et fredeligt miljø i haven. Dog er mine lyddæmpende egenskaber mere begrænsede end for eksempel høje træer eller tætte buske. Det anbefales derfor at supplere mig med andre lyddæmpende elementer i haven.

 • Det er vigtigt at fjerne visne blomster regelmæssigt for at stimulere blomstringen. Beskær planten om foråret tilbage til cirka halvdelen af dens oprindelige størrelse for at fremme væksten. Fjern også regelmæssigt døde eller beskadigede blade for at holde planten sund.

  Have afdeling af disse haveplanter regelmæssigt brug for vand, særligt i tørre perioder. Sørg for at holde jorden fugtig, men ikke gennemblødt. Vand ved plantens base for at forhindre skimmel- og rådneproblemer.

  Haveplanter kræver en let, veldrænet pottemuld for at forblive sunde. Sørg for, at pottemulden ikke bliver for fugtig for at undgå rådne rødder. Brug helst speciel pottemuld til blomstrende planter for det bedste resultat.

  Denne plante trives bedst i veldrænet jord med en gennemsnitlig til høj frugtbarhed. Sørg for, at jorden forbliver let fugtig, men ikke for våd. Det anbefales at berige jorden med kompost eller organiske gødninger.

  Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue trives bedst på en solrig placering. Sørg for, at planten får tilstrækkeligt med lys for at vokse og blomstre godt. Disse haveplanter klarer sig godt både i blomsterkasser og i jorden.

  Denne plante har brug for beskyttelse i vintermånederne, især under stærk frost og sne. Du kan dække planten med et lag mulch eller halm for at beskytte rødderne. Placer planten på et beskyttet sted og undgå potter, der kan fryse til.

  Planten har brug for regelmæssig vanding, især i varme perioder. Giv planten flydende gødning til blomstrende planter hver par uger. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen.

  Have regulær brug for gødning for at forblive sunde og vokse godt. Brug en universel gødning til blomstrende planter, der er rig på næringsstoffer, og følg doseringsinstruktionerne på emballagen. Gød planten i vækstsæsonen, normalt fra forår til efterår, i overensstemmelse med den anbefalede frekvens.

  Mulch er en god måde at dække jorden omkring planten og holde på fugt. Det kan også hjælpe med at undertrykke ukrudt og forbedre jordens struktur. Sørg for, at mulchen ikke lægges direkte mod stammen eller plantens base.

  Denne plante vokser bedst i neutral til let sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 7,0. En god surhedsgrad sikrer, at planten kan optage næringsstofferne godt og forblive sund. Det er vigtigt at kontrollere jordens pH-værdi regelmæssigt og om nødvendigt justere den med kalk eller svovl.

  For haveplanter kan forebyggende foranstaltninger mod skadedyr såsom regelmæssig kontrol af mulige skadedyr og brug af naturlige bekæmpelsesmidler som neemolie eller insekticid sæbe være effektive. Ved alvorlige angreb kan det være nødvendigt at søge professionel hjælp til en målrettet tilgang. Beskyttelse mod skadedyr er vigtig for at fremme plantens sundhed og vækst.

 • Beskrivelse

  Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue er en kompakt og rigtblomstrende plante med blå, hvide og lilla blomster, der danner en smuk farvekontrast. Blomsterne ligner små petuniaer og blomstrer rigeligt i løbet af sommermånederne. Denne plante trives godt i hængekurve, blomsterkasser eller bede og tiltrækker sommerfugle og bier med dens nektar-rige blomster. Calibrachoa Minifamous Tricolore Blue har brug for en solrig placering og regelmæssig vanding for at kunne vokse og blomstre godt. Det er et perfekt valg for at tilføje farve til din have eller altan.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.