Cyclamen persicum grootbloemig Halios Falbala

Cyclamen persicum grootbloemig

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Cyclamen persicum storblomstret Halios Falbala er en smuk og farverig stueplante med store blomster. Blomsterne har et iøjnefaldende mønster og kommer i forskellige nuancer som lyserød, hvid og lilla. Denne plante blomstrer fra efterår til forår og tilføjer en glad stemning til ethvert rum. Bladene er mørkegrønne med en marmoragtig tegning. Denne Cyclamen kræver lidt pleje og trives godt i et lyst miljø med regelmæssig vanding.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er let at vedligeholde. Sørg for, at jorden forbliver let fugtig, og giv planten regelmæssigt vand. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys.

  Ja, Cyclamen persicum med storblomster Halios Falbala har brug for meget lys for at kunne vokse og blomstre godt. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys. Det bedste er at placere planten et sted, hvor den modtager indirekte sollys.

  Planten har brug for vand gennemsnitligt 1 til 2 gange om ugen. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig, men undgå at rødderne står i vand. Det anbefales at kontrollere regelmæssigt, om planten har brug for vand.

  Denne plante kan ikke lide direkte sollys, da det kan beskadige bladene. Derfor er det bedst at placere den et sted, hvor den modtager indirekte sollys. Ikke skarpt sollys til denne plante.

  Ja, Cyclamen persicum med store blomster, Halios Falbala, foretrækker varme og trives bedst ved en temperatur mellem 15 og 20 grader Celsius. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for kold træk, da dette kan hæmme væksten. Det anbefales derfor at placere planten et varmt og lyst sted.

  Jeg blomstrer fra december til april, og min blomstringsperiode kan vare i 2 til 3 måneder.

  Ja, Cyklamen er luftrensende planter og kan hjælpe med at rense luften i dit hjem. Det er kendt, at de kan absorbere skadelige stoffer som formaldehyd og benzen. Placer planten et godt oplyst sted for optimal luftrensning.

  Ja, denne plante trives bedst på et sted mellem 15 og 25 grader Celsius. Det er vigtigt at opretholde en konstant temperatur for optimal vækst og blomstring. Så placér planten et sted, hvor disse temperaturer opretholdes.

 • Beskæring af cyclamen er ikke nødvendig, men døde eller beskadigede blade kan fjernes når som helst. Det er vigtigt ikke at beskære planten under blomstringsperioden for ikke at forstyrre blomstringen. Fjern regelmæssigt visne blomster for at stimulere planten til at danne nye knopper.

  Cyclamen persicum storblomstret Halios Falbala har brug for regelmæssig vanding, men undgå at planten står i en vandpyt. Giv planten vand, når det øverste lag af jorden føles tørt. Sørg for, at planten ikke får for meget vand for at undgå rådne rødder.

  Det er vigtigt at bruge en høj kvalitet pottemuld, der er godt drænet, til Cyclamen persicum storblomstret Halios Falbala. Sørg for, at pottemulden forbliver let fugtig, men undgå at planten står i alt for våd jord. Regelmæssig gødskning af planten kan bidrage til en sund vækst og blomstring.

  Cyclamen persicum storblomstret Halios Falbala trives bedst i veldrænet, fugtig jord med en neutral pH-værdi. Sørg for, at jorden er rig på organisk materiale og undgå vandstagnation for at forhindre rodrot. Regelmæssig gødskning af jorden vil hjælpe med at holde planten sund og livskraftig.

  Den Cyclamen persicum storeblomstede Halios Falbala har brug for regelmæssig vanding, men undgå at rødderne står i vand. Placer planten et lyst sted, men undgå direkte sollys. Fjern regelmæssigt visne blomster for at fremme blomstringen.

  For at rense planten kan du forsigtigt tørre støv af bladene med en blød børste. Brug lunkent vand til forsigtigt at fjerne eventuelle beskidte pletter. Undgå altid brugen af aggressive rengøringsmidler.

  Planten har brug for masser af lys, men undgå direkte sollys. Placer planten på et lyst sted, helst med indirekte sollys. For lidt lys kan resultere i dårlig blomstring.

  Denne plante trives bedst ved en gennemsnitstemperatur på mellem 15 og 20°C. Det er vigtigt at holde planten væk fra træk og ekstreme temperatursvingninger. Sørg for, at planten står et sted, hvor temperaturen er stabil.

  Luftfugtigheden for denne plante skal være gennemsnitlig. Det er vigtigt ikke at udsætte planten for for tør luft, da dette kan hæmme blomstringen og væksten. At regelmæssigt sprøjte bladene kan hjælpe med at holde luftfugtigheden på et passende niveau.

  Denne plante kræver en let sur til neutral jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 7,0. En for høj eller for lav surhedsgrad kan forårsage problemer for planten og hindre optagelsen af næringsstoffer. Det er derfor vigtigt regelmæssigt at kontrollere jordens surhedsgrad og foretage justeringer om nødvendigt.

  Denne plante har brug for regelmæssig gødning i vækstsæsonen, fra forår til efterår. Brug en flydende gødning specielt til stueplanter og følg anvisningerne på emballagen for den korrekte dosering. Gød planten hver anden uge for en sund vækst og blomstring.

 • Beskrivelse

  Cyclamen persicum storblomstret Halios Falbala er en smuk og farverig stueplante med store blomster. Blomsterne har et iøjnefaldende mønster og kommer i forskellige nuancer som lyserød, hvid og lilla. Denne plante blomstrer fra efterår til forår og tilføjer en glad stemning til ethvert rum. Bladene er mørkegrønne med en marmoragtig tegning. Denne Cyclamen kræver lidt pleje og trives godt i et lyst miljø med regelmæssig vanding.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.