Rosa Icy Jewel

Rosa

'2023-11-16T12:20:59.474Z'

Rosa Icy Jewel er en smuk rose med strålende hvide blomster og en lyserød kerne. Blomsterbladene har en blød tekstur og et delikat udseende. Denne rose blomstrer om sommeren og spreder en dejlig sød duft i haven. Planten har tornede stængler og vokser kompakt og busket. Rosa Icy Jewel er et perfekt tilskud til en romantisk have eller som afskårne blomster i buketter.

Leder du efter en bestemt plante?

Hvad er min Beeb?

 • Specialist
 • Plejetips
 • Beskrivelse
 • Ja, denne plante er let at vedligeholde og kræver kun lejlighedsvis vanding. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig og til tider tilføje lidt plantenæring. Denne plante trives bedst på en lys placering, men undgå direkte sollys.

  Ja, planten har brug for masser af lys for at trives. Placer planten et solrigt sted med indirekte sollys for det bedste resultat. For lidt lys kan føre til svækkelse og mangel på blomstring.

  Planten har brug for vand cirka en gang om ugen. Det er vigtigt at holde jorden let fugtig, men ikke lade den tørre ud. Om vinteren kan frekvensen af vandingen reduceres.

  Planten kan ikke lide direkte sollys, men foretrækker en lys placering med indirekte sollys. Det er bedst at beskytte planten mod skarpt sollys for at undgå forbrænding. Placer planten et sted, hvor lyset filtreres.

  Ja, planten elsker varme og trives bedst ved en konstant temperatur mellem 18 og 24 grader Celsius. Det er vigtigt at placere planten et lunt og lyst sted for at optimere vækst og blomstring. Sørg dog for, at planten ikke står for tæt på en varmekilde for at undgå forbrændinger.

  "Rosa Icy Jewel" blomstrer om foråret og sommeren, normalt fra maj til september. Blomstringen kan vare op til 6 uger.

  Ja, den indendørs plante, du spørger om, er luftrensende. Dette betyder, at planten er i stand til at filtrere skadelige stoffer fra luften og dermed forbedre luftkvaliteten i hjemmet. Det er bestemt en god idé at have denne plante derhjemme.

  Ja, denne plante foretrækker at stå et sted, hvor temperaturen ligger mellem 15 og 25 grader Celsius. Dette giver de bedste vækstbetingelser og blomstring. Det er vigtigt at opretholde denne temperatur så meget som muligt.

 • Det anbefales at beskære planten let hvert år om foråret for at fremme blomstringen. Fjern døde grene og klip blomsterstilke tilbage til det første sæt blade. Sørg for at bevare plantens form ved regelmæssig beskæring.

  Planten har brug for regelmæssig vand, især i vækstperioden om foråret og sommeren. Sørg for, at jorden altid er fugtig, men ikke gennemvædet. Lad det øverste lag af jorden tørre let ud mellem vandingerne.

  For at opnå en god vækst og blomstring af denne stueplante er det vigtigt at bruge speciel pottemuld til blomstrende planter. Denne pottemuld sikrer tilstrækkelig ernæring og god dræning, så planten kan vokse og blomstre optimalt. Det anbefales at skifte pottemuld regelmæssigt for at sikre plantens sundhed.

  Jorden skal være veldrænet og let sur til neutral. Det er vigtigt, at jorden forbliver fugtig, men ikke for våd. En god jordkvalitet bidrager til en sund vækst og blomstring af planten.

  Planten har brug for regelmæssig vand, sørg for at jorden altid er let fugtig. Giv planten lejlighedsvis planteføde for at fremme væksten. Placer planten et lyst sted uden direkte sollys.

  Det er vigtigt at tørre bladene på denne plante regelmæssigt af med en fugtig klud for at fjerne støv. Undgå brug af aggressive rengøringsmidler, da de kan beskadige planten. Giv planten lejlighedsvis et mildt brusebad for at skylle eventuelt genstridigt snavs væk.

  Planten har brug for masser af lys og trives bedst på et solrigt sted. Sørg for, at planten får mindst 6 timers direkte sollys om dagen. Pas på for meget direkte sollys, da det kan forårsage forbrænding af blade.

  Den optimale temperatur for denne plante er mellem 18 og 22 grader Celsius. Sørg for, at planten ikke udsættes for pludselige temperaturændringer og træk. Beskyt planten mod kold træk og direkte sollys.

  Luftfugtigheden bør være gennemsnitlig, og planten bør beskyttes mod ekstrem tørhed. Det anbefales at sprøjte regelmæssigt med vand for at holde luften fugtig og glæde planten. Det er vigtigt at undgå, at luftfugtigheden bliver for høj, da dette kan fremme skimmelsvækst.

  Denne plante foretrækker en let sur jord med en pH-værdi mellem 5,5 og 6,5. Det er vigtigt at kontrollere jordens surhedsgrad regelmæssigt og om nødvendigt justere den med specielle gødninger eller jordforbedringsmidler. En for høj eller for lav surhedsgrad kan påvirke plantens vækst og blomstring.

  De Rosa Icy Jewel trives bedst med en generel stueplante gødning, ca. en gang om måneden i vækstsæsonen. Sørg for, at gødningen har den rigtige balance af kvælstof, fosfor og kalium for sund vækst og blomstring. Overgødning kan skade planten, så følg nøje vejledningen på emballagen.

 • Beskrivelse

  Rosa Icy Jewel er en smuk rose med strålende hvide blomster og en lyserød kerne. Blomsterbladene har en blød tekstur og et delikat udseende. Denne rose blomstrer om sommeren og spreder en dejlig sød duft i haven. Planten har tornede stængler og vokser kompakt og busket. Rosa Icy Jewel er et perfekt tilskud til en romantisk have eller som afskårne blomster i buketter.

Nogen spørgsmål om din plante? Spørg

Professor Plantstein

chatbot.offline
Professor Plantstein råder til, at man ikke kan udlede nogen rettigheder af svarene.

login.notloginheading.popup

login.notlogintext.popup

Hvad er min Beeb?

My Beeb er en liste, hvor du kan gemme alle de planter, du ejer. På den måde har du alle de praktiske plejetips lige ved hånden!

Leder du efter en bestemt plante?

 • Scan Plantbeeb QR-koden på potten eller,
 • Scan Plantbeeb QR-koden på skiltet eller,
 • Søg via forstørrelsesglas eller når du søger efter en plante via menuen øverst til højre.